Posljednjih nekoliko godina, jedna od najsnažnijih hrvatskih tehnoloških kompanija, Infinum, širila se diljem Europe i SAD-a otvarajući urede na strateškim lokacijama kako bi mogli biti bliže svojim klijentima. Do sada su poslovali kroz sedam ureda u šest zemalja, a nedavno su otvorili ured i u Nizozemskoj, jednom od europskih tehnoloških središta.

Ured u Amsterdamu vodi Martijn Spek, iskusni menadžer s više od 20 godina iskustva u tehnološkoj industriji.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Infinum već godinama surađuje s međunarodno priznatom i nagrađivanom agencijom Dept sa sjedištem u Amsterdamu, dok ih dugogodišnje partnerstvo s liderom na tržištu pametne rasvjete, Signify, povezuje s Eindhovenom. Globalno sjedište Philipsa, Infinumovog dugogodišnjeg klijenta, također je u Amsterdamu.

„Infinum je osnovan prije 18 godina, ovo je sedma lokacija kompanije, ali na lokalnom tržištu započinjemo nešto novo. Uzbudljivo je biti dio projekta od samog početka i veselim se što ćemo zajedno graditi Infinumov brend u Nizozemskoj. Prema mojem iskustvu, na ovom tržištu važno je provoditi riječi u djela, odnosno uvijek isporučiti ono što obećajete. Infinum je pokazao zavidnu kvalitetu rada do sada i nizozemskim klijentima možemo ponuditi dodatnu vrijednost“, rekao je Martijn Spek.

Podijeli:

 

 

Vezane objave