Sanja Svilokos pridružila se tvrtki IN2, Sektoru za digitalno poslovanje i razvoj novih poslovnih područja


Sanja Svilokos postavljena je na funkciju izvršne direktorice. Zadužena je za razvoj i implementaciju novih digitalnih rješenja koja će proširiti osnovno poslovanje IN2 grupe, a njezinim klijentima omogućiti razvijanje u koraku s digitalnom ekonomijom i potrebama tržišta.

Osnivanje novog sektora korak je u provođenju strategije širenja portfelja proizvoda i usluga te ulaska IN2 na nova tržišta.

Sanja Svilokos na ovu poziciju dolazi iz digitalne agencije web.burza, u kojoj je kao direktorica operacija bila zadužena za strateško i operativno vođenje tvrtke, s naglaskom na vođenje projekata planiranja i implementacije velikih digitalnih rješenja.

Uz navedeno, razvijala je i vodila poslove digitalnog konzaltinga, razvoj e-commerce proizvoda, poslove napredne podatkovne analitike i niz drugih poslova orijentiranih na razvoj i internacionalizaciju poslovanja.

Tom iskustvu prethodilo je profesionalno iskustvo koje je stjecala na raznim menadžerskim pozicijama u područjima tehnološkog razvoja i poslovanja s korisnicima u Hrvatskom Telekomu. Vodila je niz uspješnih online i transformacijskih projekata u korisničkoj podršci, tehničkim servisima i prodaji.

Podijeli:

Vezane objave