Digitalna transformacija malog poduzetništva | EU fondovima do veće konkurentnosti

Nakon optimizacije i modernizacije poslovnih procesa, financirane iz fondova regionalnog razvoja Europske unije, tvrtka Imaves, zagrebački informatički mini sistem-integrator, kreće na nova tržišta. Imaves je sredstva dobio u sklopu natječaja „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti malih i srednje velikih poduzeća kroz informacijske i komunikacijske tehnologije, Ministarstva poduzetništva i obrta.“ Riječ je o gotovo 250 tisuća kuna uloženih u modernizaciju informacijskih i komunikacijskih tehnologija te optimizaciju ključnih poslovnih procesa.

Projekt ,,Optimizacija i modernizacija poslovnih procesa tvrtke IMAVES d.o.o.“ financiran je uz pomoć Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt je u fazi završetka i omogućio je bitan napredak, koji opravdava ukupnu vrijednost od 243,6 tisuća kuna, od kojih je EU sufinancirala Imaves s 99,83 tisuće kuna.

Osim u nove tehnologije, Imaves je navedena sredstva uložio i u razvoj poslovanja na tržištima Češke Republike, Njemačke i Ujedinjene Kraljevine. Do sada, tvrtka je najveći dio prihoda ostvarivala u Hrvatskoj i na projektima u susjednim zemljama regije.

Tvrtka Imaves sa sjedištem u Zagrebu je osnovana 2002.godine, a bavi se projektiranjem, uvođenjem, nadzorom i integracijom rješenja namijenjenih upravljanju poslovnim uslugama i približavanju IT tehnologije krajnjim korisnicima. U popisu korisnika tvrtke, kojima je Imaves pouzdan dugogodišnji partner, nalaze se brojna poduzeća iz financijskog i javnog sektora te tvrtke iz sektora maloprodaje i mnogih drugih industrija. Imaves je vodeći regionalni partner tvrtki BMC Software, Pricefx i 4me.

Više pojedinosti potražite na: www.imaves.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke IMAVES d.o.o.

Podijeli:

 

Vezane objave