Huawei je predstavio novu generaciju uredskog proizvoda IdeaHub. Riječ je o uredskom ekosustavu za rad kompanija, posebice za vrijeme rada na daljinu. Počevši od 12. listopada, IdeaHub je dostupan za narudžbu u 27 zemalja, među kojima i u Hrvatskoj, a serija proizvoda uključuje modele IdeaHub S i IdeaHub Pro.

Huawei IdeaHub najnoviji je alat za radno mjesto osmišljen kako bi poboljšao način na koji timovi rade zajedno na daljinu. Integrira različite funkcije, uključujući suradnju na više zaslona između mobitela i računala, interaktivnu ploču, inteligentni rukopis, suradnju na daljinu i video konferencije.

IdeaHub nudi tri jedinstvene značajke korisnicima za različite scenarije: otvoreni ekosustav za video konferencije u cloudu, inovativan i jednostavan dizajn proizvoda umjesto tradicionalnog kompleksnog hardvera i integriranu tehnologiju umjetne inteligencije (AI).

Huawei Ideahub podržava usluge i platforme za video konferencije u cloudu trećih strana, što pojednostavljuje složeni postupak video konferencija i pruža bolje iskustvo sastanka u punoj 1080p HD, s 4K dijeljenjem sadržaja.

Instalacija IdeaHuba nije komplicirana. Dizajniran je za svako okruženje pretvarajući bez napora sobe za sastanke, otvorene uredske prostore, urede visokih dužnosnika i kućne urede u pametne prostore. Jednostavno može zamijeniti ploču, projektor i profesionalnu opremu za video konferencije.

IdeaHub dolazi s AI-značajkama, poput virtualne zvučne pregrade, koja blokira nepotrebnu buku. Istodobno, AutoFrame automatski podešava kut kamere na temelju konferencijske sobe i broja sudionika kako bi se kadar najbolje prilagodio situaciji. S 12 mikrofona i 4K kamere IdeaHub može automatski lokalizirati glas govornika u radijusu od osam metara, a šira frekvencija za prijenose osigurava kristalno jasan Hi-Fi zvuk na svakoj udaljenoj lokaciji.

Podijeli:

 

Vezane objave