Huawei je objavio kako će AppGallery, službena platforma za distribuciju aplikacija, ove blagdanske sezone pružiti developerima indie igara dodatni poticaj pokretanjem inicijative za potporu ove kategorije igara.

S više od 500 milijuna mjesečno aktivnih korisnika i 2 milijuna registriranih developera, AppGallery je izrastao u jednu od 3 najveće trgovine aplikacija na svijetu. Dostupan je u preko 170 zemalja i pokriva 18 kategorija aplikacija, a malim i velikim developerima nudi globalnu platformu za lansiranje i razvoj njihovih igara.

Huawei je najavio kako planira pružanje dodatne podrške developerima za akviziciju zajednice igrača indie naslova kroz kampanju u vrijednosti 30 tisuća eura, VIP tehničku podršku i isticanje indie igara na viđenije pozicije u AppGallery trgovini.

Developeri svih igara objavljenih na AppGallery trgovini putem Unity Distribution Portal-a od 19. studenog do 14. prosinca 2020. moći će ostvariti posebne potpore, uključujući 85 posto prihoda od transakcija unutar igara i VIP tehničku podršku. Top 30 indie igara dobit će kredite u iznosu od 1.000 eura za pokretanje svoje prve kampanje na Huawei Ad platformi, dok će vrhunske indie igre biti istaknute u posebnoj vidljivoj kategoriji u AppGallery trgovini.

Da bi sudjelovali u inicijativi, programeri trebaju kreirati svoj Huawei Developer račun i prenijeti svoju igru u AppGallery trgovinu putem Unity portala za distribuciju do 14. prosinca. Da bi prenijeli igru mogu posjetiti poveznicu.

Podijeli:

 

Vezane objave