Huawei će sljedeći tjedan u regiji srednje Europe i nordijskih zemalja (CEE & Nordic Region) predstaviti svoj novi proizvod pod nazivom IdeaHub. Ovo predstavljanje održat će se online digitalnim kanalom 12. listopada 2020. s početkom u 14 h, a sudjelovanje je besplatno. Predstavljanje najavljuje Huaweijev enterprise partner – tvrtka Veracomp Adriatic.

Što je Huawei IdeaHub?

Huawei IdeaHub je veliki kolaboracijski alat, digitalni panel nalik TV uređaju, a koji objedinjuje mnoštvo funkcija – od mogućnosti organizacije videokonferencija, preko dijeljenja informacija i materijala koje se nalaze u cloudu, do funkcije digitalne ploče za održavanje sastanaka, ili pak za korištenje prilikom drugih sličnih namjena. IdeaHub odlikuje prije svega zanimljiv i moderan dizajn, a kakve sve pametne tehnologije krije u sebi, imate priliku saznati na njegovom online predstavljanju. Demonstraciju rada i prikaz svih funkcija odradit će poljski trojac Jarosław Kuźniar, Katarzyna Krupa i Tomasz Frender.

Ovaj kolaboracijski uređaj uskoro će biti i dostupan u ponudi kod partnera Veracomp Adriatic, a očekuje se da ćete ga imati priliku isprobati i kupiti već početkom 11. mjeseca 2020.

Sudjelovanje na digitalnoj prezentaciji je besplatno, a možete se prijaviti ovdje.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Osvojite Huawei Band pametnu narukvicu

Nije zgorega napomenuti da će 20 sretnih sudionika ove online prezentacije osvojiti Huawei Band pametnu narukvicu. Možda ste baš vi te sreće.

Podijeli:

 

 

Vezane objave