Huawei će sljedeći tjedan u regiji srednje Europe i nordijskih zemalja (CEE & Nordic Region) predstaviti svoj novi proizvod pod nazivom IdeaHub. Ovo predstavljanje održat će se online digitalnim kanalom 12. listopada 2020. s početkom u 14 h, a sudjelovanje je besplatno. Predstavljanje najavljuje Huaweijev enterprise partner – tvrtka Veracomp Adriatic.

Što je Huawei IdeaHub?

Huawei IdeaHub je veliki kolaboracijski alat, digitalni panel nalik TV uređaju, a koji objedinjuje mnoštvo funkcija – od mogućnosti organizacije videokonferencija, preko dijeljenja informacija i materijala koje se nalaze u cloudu, do funkcije digitalne ploče za održavanje sastanaka, ili pak za korištenje prilikom drugih sličnih namjena. IdeaHub odlikuje prije svega zanimljiv i moderan dizajn, a kakve sve pametne tehnologije krije u sebi, imate priliku saznati na njegovom online predstavljanju. Demonstraciju rada i prikaz svih funkcija odradit će poljski trojac Jarosław Kuźniar, Katarzyna Krupa i Tomasz Frender.

Ovaj kolaboracijski uređaj uskoro će biti i dostupan u ponudi kod partnera Veracomp Adriatic, a očekuje se da ćete ga imati priliku isprobati i kupiti već početkom 11. mjeseca 2020.

Sudjelovanje na digitalnoj prezentaciji je besplatno, a možete se prijaviti ovdje.

Osvojite Huawei Band pametnu narukvicu

Nije zgorega napomenuti da će 20 sretnih sudionika ove online prezentacije osvojiti Huawei Band pametnu narukvicu. Možda ste baš vi te sreće.

Podijeli:

 

Vezane objave