Huawei Consumer Business Grupa predstavila je monitor Huawei MateView, svoj prvi samostojeći. Huawei MateView je minimalistički dizajniran bežični monitor u boji sa širokim spektrom pametnih funkcija.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Huawei MateView ima dijagonalu od 28,2 inča i omjer 3:2 koji podržava izvornu rezoluciju od 3840 × 2560 točaka, kalibriran je u tvornici kako bi precizno prenosio boje. Huawei MateView certificiran je za VESA DisplayHDR 400, što znači da korisnici neće imati problema pri uočavanju detalja skrivenih u tamnijim područjima na prikazanoj slici. Huawei MateView podržava 98 % DCI-P3 i 100 % sRGB palete boja.

Huawei MateView dobio je certifikate TÜV Rheinland o niskom plavom svjetlu i treperenju, potvrđujući svoju sposobnost učinkovitog filtriranja štetnih emisija svjetlosti i ublažavanja potencijalnog umora očiju uzrokovanog treperenjem zaslona.

Iza monitora, korisnici imaju pristup raznovrsnom rasponu portova za sve uredske namjene, uključujući dva USB-C porta, dva USB-A porta, jedan HDMI priključak, jedan Mini DisplayPort i jedan 3.5mm audio priključak. Miševi i tipkovnice spojeni na Huawei MateView mogu se koristiti kao ulazna i navigacijska periferna oprema za povezane uređaje kao što su prijenosna računala i pametni telefoni, omogućujući korisnicima fleksibilno prebacivanje s više uređaja bez potrebe za ponovnim priključivanjem svih perifernih uređaja – sve što je potrebno učiniti jest priključiti novi uređaj u Huawei MateView putem USB-C priključka.

Dva snažna zvučnika s glasnoćom na prednjoj strani ugrađena su u postolje gdje su integrirana i  dva mikrofona koji podržavaju ugrađene algoritme za smanjenje šuma i hvatanje zvuka iz izvora udaljenih do četiri metra.

Huawei MateView serija uključuje modele Huawei MateView and Huawei MateView GT.  Huawei MateView GT ima zakrivljeni ultra široki ekran koji podržava brzinu osvježavanja od 165Hz, s inovativnim integriranim SoundBarom.

Zakrivljeni 21:9, 34-inčni ekran podržava 3440×1440 rezoluciju. Huawei MateView GT poboljšava točnost boja za igre i uređivanje videozapisa, budući da podržava DCI-P3 spektar boja. Svaki pojedinačni panel profesionalno je kalibriran.

Podijeli:

 

 

Vezane objave