Huawei poziva programere iz cijelog svijeta da sudjeluju u natjecanju za Huawei Mobile Services aplikacije – AppsUp. Cilj događanja je okupiti najbolje programere iz cijelog svijeta, kao i pružiti im platformu kojom će pokazati svoja znanja.

U natjecanju AppsUp sudionici će svoje vještine testirati na globalnoj razini, koristeći cjelokupan paket alata i resursa koji su dostupni putem Huawei Mobile Services (HMS) i HMS Corea za stvaranje i razvoj inovativnih aplikacija koje omogućuju korisnicima lakšu navigaciju u svakodnevnom životu. Pet regionalnih događaja održat će se u Kini, azijsko-pacifičkoj regiji, Latinskoj Americi, Europi, Bliskom Istoku i Africi, a posljednji će se događaj uživo prenositi online u rujnu.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Natječaj nudi talentiranim programerima priliku da osvoje novčane nagrade u iznosu do 20.000 američkih dolara, s ukupnim nagradnim fondom od milijun dolara. Osim novčanih nagrada, finalisti će također promovirati svoju aplikaciju na Huawei AppGalleryju, s time da će biti dostupna stotinama milijuna korisnika uređaja iz više od 170 zemalja.

Uspješni natjecatelji također će imati koristi od Huaweijevih sredstava za promociju na trgovini AppGallery, budućim mogućnostima ulaganja, ekskluzivnim pristupom Huawei Developer događajima, tečajevima i certifikacijama, kao i osvajanjem najnovijeg Huawei P40 Pro pametnog telefona. Dodjeljuju se i posebne nagrade za određene kategorije, uključujući Izvanrednu igru i Izvanrednu inovaciju.

HMS Core, kolekcija Huawei Developer kompleta i usluga, podržava više od 1,4 milijuna registriranih programera i 60.000 aplikacija širom svijeta. Ti setovi djeluju zajedno kako bi osigurali da Huawei uređaji pružaju izvanredno korisničko iskustvo. Aplikacije razvijene za natjecanje trebale bi za cilj imati osnaživanje pametnijeg i poboljšanog digitalnog načina života za korisnike Huawei uređaja.

Kako se uključiti

Kako bi se uključili u natjecanje, sudionici se moraju registrirati putem web stranice od 30. lipnja do 30. kolovoza 2020. Mogu se uključiti u timovima do tri člana ili samostalno.

Sve aplikacije moraju biti razvijene korištenjem odabranim HMS Core mogućnostima te prijavljene putem web stranice do 18h (UTC+8) 30. kolovoza, 2020. godine. Ocjenjivački žiri, koji se sastoji od stručnjaka iz industrije i Huaweijevih stručnjaka, ocjenjivat će ​​svaki unos na temelju njegove funkcionalnosti, inovativnosti, komercijalnoj vrijednosti i praktičnosti.

Dvadeset najboljih aplikacija iz svih regija bit će dostupno za javno glasanje putem web stranice natjecanja te u Huawei AppGalleryju. Najpopularnije aplikacije dobit će dodatne bodove za sudjelovanje u finalnom događaju.

U listopadu će finalisti pokazati svoje aplikacije stručnom žiriju kako bi se mogli natjecati za glavnu nagradu tijekom finalne ceremonije koja će biti objavljena u dogledno vrijeme.

Podijeli:

 

 

Vezane objave