Huawei je za hrvatsko tržište virtualno predstavio Galileo Exhibition Hall, odnosno izložbeni prostor koji pokazuje na koji način ključne značajke 5G mreže,  velika propusnost, minimalna latencija i veliki kapacitet povezivanja, transformiraju svijet oko nas. Huawei je prezentirao niz 5G rješenja u širokom spektru industrijskih aplikacija poput inteligentnih povezanih vozila, pametnih tvornica, pametne zdravstvene zaštite, pametnih mreža, pametnog obrazovanja, urbane sigurnosti, dronova, pametne poljoprivrede i pametnih novih medija. Huawei sa nizom partnera već niz godina razvija napredna 5G rješenja koja nudi diljem svijeta, a cilj kompanije je izgradnja naprednog ekosustava 5G rješenja za što veći broj industrija.

Uz primjere upotrebe 5G tehnologije, kao i mogućnosti koje nova generacija mobilnih mreža donosi gospodarstvu, predstavljena je i Huawei 5G AAU antena, najkompaktnija i najlakša 5G antena na svijetu koja se može brzo i jednostavno instalirati bilo gdje, čak i na teško dostupna mjesta.

„Huawei želi pomoći Europskoj uniji i Hrvatskoj u postizanju istinske digitalne suverenosti. Predani smo digitalnoj transformaciji i kao lider u razvoju tehnologije dajemo svoj doprinos hrvatskom gospodarstvu. Nakon trinaest godina na hrvatskom tržištu, s ponosom možemo istaknuti kako trideset posto Hrvata u svakodnevnoj komunikaciji koristi Huaweijevu telekom opremu i vrlo popularne uređaje poput pametnih telefona“, rekao je glavni direktor Huawei Technologies Hrvatska Zhang Heng.

Podijeli:

 

Vezane objave