Huawei je održao prvi online Eco-Connect summit za srednjoistočnu i sjevernu Europu, okupivši više od 1.000 poslovnih partnera. Teme summita bile su povećanje investicija u razvoj digitalne inovativnosti i ubrzanje digitalne transformacije kako bi razvili snažnije digitalne ekonomije.

Za vrijeme summita Huawei je predstavio plan budućih ulaganja u razvoj lokalnih ekosustava koji se temelji na izgradnji snažnog i održivog bazena digitalnih talenata u regijama. Do 2023. godine tvrtka želi osposobiti više od 18.000 lokalnih studenata i partnera za digitalne vještine sljedeće generacije, a globalno više od 700.000 stručnjaka.

Ključna poluga za dosezanje tog cilja je Huawei ICT Akademija, ambiciozan projekt digitalne edukacije temeljen na više od 900 partnerstava s međunarodnim sveučilištima diljem svijeta. Akademija pruža mogućnost upisa niza tečajeva nakon kojih se mogu dobiti certifikati za rad na nizu najsuvremenijih tehnologija, uključujući 5G, AI, cloud, big data i IoT.

Huawei je na summitu predstavio i seriju novih ICT rješenja, uključujući demonstraciju nove Wi-Fi 6 tehnologije pomoću AR tehnologije. Osim toga, predstavljena su i rješenja za međusobno povezivanje podatkovnih centara, zatim najbrži sustav pohranjivanja na svijetu ALL-Flash, te novi flagship proizvod rješenje za pohranu podataka dizajnirano za UPS SmartLi UPS.

Podijeli:

 

Vezane objave