Hrvoje Kraljević imenovan je direktorom Settlea za Hrvatsku. Settle, aplikacija za mobilno plaćanje razvijena na temelju platforme norveške tvrtke Auka. Aplikacija je od početka srpnja dostupna je svim korisnicima u Hrvatskoj, neovisno o tome koju banku ili vrstu mobilnog telefona koriste.

Settle je aplikacija za mobilno plaćanje neovisna o bankama i mobilnim platformama

Uz Settle, svatko može platiti ili primiti uplatu u trenu i bez naknada, samo korištenjem svojeg mobilnog telefona. Korisnici mogu slati novac sa svojih debitnih i kreditnih kartica, ili sa svojeg bankovnog računa, na bilo koji broj mobilnog telefona. Primljeni novac postaje odmah dostupan unutar korisničkog računa u Settleu. Primljeni novac također se može automatski preusmjeriti i pohraniti na račun u banci, bez ikakve naknade. Settle mogu koristiti svi korisnici u Hrvatskoj, neovisno o tome s kojom bankom posluju i koju vrstu kartice koriste.

Trgovci koji prihvate Settle kao način plaćanja omogućit će brojne scenarije bezgotovinskih plaćanja te će se istovremeno moći osloniti na Settle kao platformu za širenje svojeg poslovanja i privlačenje većeg broja kupaca. Istovremeno, bez obzira žele li platiti obrok u restoranu, doručak i kavu u kafiću ili namirnice na tržnici, ili pak prebaciti novac svojim članovima obitelji i prijateljima, korisnici Settlea sve će ove transakcije moći obaviti kroz jedinstveno i jednostavno sučelje.

Settle Hrvatska objavio je prva tri tehnološka i distribucijska partnera koji će sudjelovati u izgradnji ekosustava za Settle u Hrvatskoj: Neoinfo, Perpetuum i Gastronomadi.

Neoinfo je neovisna softverska tvrtka s tehnološki najnaprednijim POS rješenjem na hrvatskom tržištu – Adeo POS.

Perpetuum radi na integraciji platforme Settle i sustava na kojem počivaju brojna rješenja za e-trgovinu, Magento.

Gastronomadi se bave gastronomskim i enološkim konzaltingom u svrhu podizanja ukupne razine gastronomije na teritoriju zemalja regije.

Podijeli:

 

Vezane objave