Od 17. do 20. listopada 2017. godine u Island hotelu Istra na otoku Sv. Andrije pored Rovinja održat će se konferencija HrOUG’17, višednevna međunarodna konferencija posvećena primjeni tehnologije u poslovanju a koju već 22. put zaredom organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika (HrOUG). I ove godine na konferenciji se očekuje oko 400 sudionika.

Kratki promo video sa prošlogodišnje konferencije dostupan je na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=fCau8NimsX4

Želja organizatora je predstaviti niz raznolikih tema zanimljivih širokom krugu sudionika te potaknuti kvalitetnu razmjenu iskustava, kao i čvršće povezivanje hrvatske IT/poslovne zajednice koja dijeli slične interese. Zanimljivost je da će konferenciju posjetiti kolege iz drugih lokalnih i regionalnih udruga i meetup grupa povezanih s primjenom tehnologija u poslovanju, a dio njih održat će i zanimljiva predavanja.

U želji da kao najdugovječnija konferencija ove vrste u regiji prilagodimo sadržaj aktualnim temama, prošle smo godine uveli koncept panela na aktualne teme a što želimo nastaviti ove godine. Konferencija se otvara u utorak 17.10.2017. poslijepodne. Poslovni dio konferencije kojeg smo nazvali „Leaders circle“ rezerviran je za utorak 17.10.2017. u terminu otvaranja konferencije, te srijedu 18.10.2017. kada će se u okviru te cjeline održati tri panela i dva keynote predavanja.

Puni stručni program konferencije preuzmite ovdje:


Podijeli: