HP Inc. je predstavio liniju novih uređaja koji predstavljaju kombinaciju vrhunskog dizajna, naprednih sigurnosnih rješenja i poboljšanih performansi. HP-ove inovacije u linijama uređaja Spectre i Elite dovode računalne značajke na novu razinu i omogućuju kreativnost, bolje povezivanje i pouzdan rad.

Redizajnirani uređaji HP Spectre x360 13 i HP Spectre x360 15 postaju dio portfelja računala HP Spectre. Novi uređaji pružaju izniman dizajn, sigurnost i performanse.

Dostupni su u tamnosivoj boji s detaljima u boji bakra i potpuno novoj tamnoplavoj boji s detaljima u boji mjedi. Uglati dizajn dobiven je obradom aluminija CNC tehnologijom. USB-C priključak je postavljen na desni rub uređaja za bolju organizaciju kabela, a uglati rub omogućuje jednostavnije podizanje poklopca sa sve tri strane. Dizajn zvučnika s malim otvorima za bolju propusnost zvuka omogućuje reprodukciju zvuka sustava Bang & Olufsen.

Nova linija proizvoda Spectre opremljena je i naprednim sigurnosnim rješenjima. Prekidač za isključivanje kamere omogućuje isključivanje web-kamere kad nije u upotrebi. Sadrži dodatnu značajku HP Sure View, odnosno zaslon s integriranom zaštitom od pogleda koji štiti korisnike od znatiželjnih pogleda u javnim prostorima.

Uređaji su izrađeni za rad bez prekida sa stalnim pristupom internetu. To uključuje dug vijek trajanja baterije – do 22,5 sati rada na uređaju Spectre x360 13, što predstavlja povećanje od 37% u odnosu na prethodnu generaciju, i do 17,5 sati rada na uređaju Spectre x360 15. Uz dodatnu opciju gigabitne 4G LTE mreže na uređaju od 13 inča i brzu Wi-Fi vezu uz brzinu preuzimanja do 1 Gbps na oba uređaja. Način rada Connected Modern Standby[i] omogućuje stalno ažuriranje e-pošte, kalendara i kontakata, a aktivacija čitačem otisaka prstiju i aktivacija glasom omogućuju gotovo trenutačnu prijavu.

HP Command Center HP-ovo je rješenje s do četiri načina rada koje služi za optimizaciju performansi sustava, brzine ventilatora i temperature ovisno o tome koje su aplikacije u upotrebi. Može se promijeniti brzinu ventilatora kako bi bili tiši dok se gleda film ili povećati snagu tijekom rada sa zahtjevnijim aplikacijama, npr. uređivanja fotografija.

Spectre x360 13 dolazi s najnovijim Intel Core procesorima 8. generacije, Spectre x360 15 s  najnovijim šesterojezgrenim Intel Core procesore 8. generacije i dodatni grafički procesor NVIDIA GeForce GTX 1050Ti s Max Q dizajnom. Osim toga, Spectre x360 15 nudi različite zaslone, uključujući 4K dodirni zaslon ili 650-nitni FHD zaslon, i do dva Thunderbolt 3 priključka koji podržavaju dva 5K zaslona.

Novi HP EliteBook x360 1040 G5 je dizajnirano konvertibilno računalo od 14 inča sa zaslonom od 13 inča. Ovaj uređaj s aluminijskim kućištem izrađenim CNC tehnologijom s eloksiranim premazom izrađen je kako bi prošao stroga ispitivanja prema standardu MIL-STD.

Uređaj omogućuje do 17 sati rada, ima gigabitnu 4G LTE mrežu, dodatni HP-ov zaslon protiv odsjaja za vanjsku upotrebu i 700-nitni zaslon te dodatnu značajku HP Sure View koja funkcionira u zatvorenom i na otvorenom. Svi Elite uređaji najsigurnija su i najfunkcionalnija računala s HP-ovim sigurnosnim rješenjima s hardverskom podrškom i jedinstvenim značajkama, kao što su HP Sure Start 4. generacije, jedini BIOS sa značajkom samooporavka i HP Sure Recover s ugrađenom opcijom popravka, koje omogućuju oporavak računala u tek nekoliko minuta.

EliteBook x360 1040 nudi dodatnu opciju gigabitne 4G LTE mreže, Intel Core procesore 8. generacije, do 32 GB radne memorije i do 2 TB na disku.

Osim toga, HP ima dva nova rješenja – koja uključuju sigurnosne značajke – za jednostavnije povezivanje i veću produktivnost u uredu. Novi Zaslon za spajanje HP EliteDisplay E243d predstavlja jednostavnije rješenje od zaslona sa stanicom za spajanje. Uključuje jedan USB-A kabel ili jedan USB-C kabel za prijenos podataka i videosadržaja te web-kameru koja se uvlači u kućište. Novi HP-ov USB miš sa ugrađenim senzorom za otisak prsta je rješenje za korisnike službenih računala, a služi za otključavanje računala jednim dodirom. Tehnička služba postavlja biometrijsku provjeru identiteta koja omogućuje pristup uređaju.

Sustav u načinu rada Connected Modern Standby s uključenom bežičnom vezom. Vrijeme stanja pripravnosti ovisi o različitim čimbenicima, uključujući bateriju, mrežnu konfiguraciju, način upotrebe pojedinca i konfiguraciju. Maksimalan kapacitet baterije prirodno se smanjuje vremenom i upotrebom.

Podijeli:

 

Vezane objave