Primož Polajnar, generalni direktor HP Inc. Adriatic

HP Inc. predstavio je novu liniju pametnih pisača posebno namijenjenih malim tvrtkama. Nova serija HP OfficeJet Pro odlikuje se poboljšanim inteligentnim rješenjima i inovativnim dizajnom u kombinaciji s HP-ovom učinkovitošću i pouzdanošću.

„HP je razvio ovu seriju posebno za vlasnike malih tvrtki koji imaju pune ruke posla, a osjećaju stalni pritisak da rade još više jer su njihove financije, egzistencija i emocionalna stabilnost blisko povezani s njihovim poslovanjem“, izjavila je voditelj kategorije HP-ovih pisača i rješenja za ispis za Adriatic regiju Sara Majkić, te dodala: „Budući da je više od pola vlasnika malih tvrtki potvrdilo da njihovo poslovanje ne može funkcionirati bez pisača3, ovu smo tehnologiju razvili kako bi im pomogla u uštedi vremena i da dobiju više „prostora za disanje” kako bi se posvetili širenju poslovanja.“

HP je predstavio i najnoviji portfelj HP Laser koji uključuje HP Laser, HP Laser MFP, HP Color Laser i HP Color Laser MFP, najmanji pisač u razredu laserskih pisača u boji. Serije HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser150 i HP Color Laser MFP 170 bit će dostupne u Republici Hrvatskoj od početka srpnja.

Model „sve kao usluga“ (XaaS)

HP Inc. je predstavio sljedeću generaciju poslovnih rješenja ispisa koja partnerima omogućuje jednostavnu integraciju u suvremeno poslovno okruženje.

„Nastavljamo razvoj proizvoda i rješenja za naše partnere, bez obzira na njihov trenutačni odnos s HP-om“, izjavila je Sara Majkić te naglasila: „Naš napredan portfelj koji uključuje pametna rješenja i usluge, sigurnosne značajke i najbolju liniju pisača i višefunkcijskih pisača u industriji zadovoljava sadašnje i buduće potrebe poslovanja.“

Sara Majkić, voditelj kategorije HP-ovih pisača i rješenja za ispis za Adriatic regiju

Pametna rješenja i usluge

HP najavljuje paket poboljšanih rješenja i usluga za kvalitetnije korisničko iskustvo.

Aplikacije JetAdvantage: komplet alata za jednostavnu izradu i aktivaciju tijeka rada za dokumente u oblaku. Aplikacije JetAdvantage HP-ovim prodajnim predstavnicima omogućuju prilagodbu HP-ovih višefunkcijskih pisača korisnicima cijelim nizom usluga koje odgovaraju njihovom stilu života ili rada, što im omogućuje uštedu vremena i novca koje troše na baratanje dokumentima. HP se priprema na sveobuhvatnu integracija tijeka rada s 35 aplikacija (dostupnih tokom ljeta 2019.) i 200 partnera za razvoj.

Smart Device Services (SDS): HP-ova SDS tehnologija u oblaku značajno snižava troškove servisiranja, produljuje vrijeme rada uređaja i pruža usluge servisa za milijune uređaja diljem svijeta. Partneri koji su prihvatili SDS rješenje bilježe snižavanje troškova servisa za 15 %. SDS omogućuje rješavanje određenih problema na daljinu i servisnim tehničarima pruža informacije kojima postižu 5 do 10 % bolje rezultate rješavanja problema tijekom prvog posjeta te u čak 95 % slučajeva rješavaju problem tijekom prvog posjeta. SDS sada može predvidjeti kvarove ključnih komponenti prije nego što se dogode, što omogućuje popravak i prije nego što dođe do kvara te se tako izbjegavaju prekidi u radu.

HP predstavio prvi laserski pisač bez uloška

HP Inc. nastavlja redefinirati pametni ispis s dva pisača s visokim kapacitetom ispisa: Pisač HP Neverstop Laser dizajniran je za vlasnike malih tvrtki na novim tržištima.

HP Neverstop Laser inovativni je pisač s brzim punjenjem koji poduzetnicima omogućuje uštedu vremena. HP Neverstop Laser ima jedinstven sustav punjenja tonera, u kojem zamjena tonera traje tek nekoliko sekundi, vlasnicima malih tvrtki omogućuje vođenje poslovnih procesa uz uštedu vremena i novca na ispisu.
„U najnovijem globalnom istraživanju utvrđeno je da gotovo 75 % vlasnika malih tvrtki u Europi treba pisač koji se jednostavno postavlja i održava. HP Neverstop Laser eliminira prekide u radu zahvaljujući inovacijama i integraciji digitanih tehnologija kako bi poduzetnici mogli pretočiti svoju strast u uspješno poslovanje“, izjavila je Sara Majkić, voditeljica. „

HP Neverstop Laser odlikuje se održivim dizajnom s više od 25 % reciklirane plastike, dok je komplet za umetanje tonera izrađen od 75 % reciklirane plastike.

Podijeli:

 

Vezane objave