HP Inc. bilježi 14. godinu na Filmskom festivalu u Cannesu te, na temelju 75 godina dugoj tradiciji u filmskoj inovaciji, predstavio je uređaje koji redefiniraju način na koji ljudi dizajniraju, surađuju i stvaraju. Iz radionice nagrađivanih radnih stanica i zaslona koji se koriste u filmskoj industriji, HP-ov novi portfelj vrhunskih računala Spectre x2, ENVY x360 i prijenosnih računala ENVY nudi performanse, dizajn i inovaciju za najnoviju generaciju digitalnih kreativaca.

HP Spectre x2 vrhunsko je odvojivo računalo koje ima performanse Intel Core procesora 7. generacije, izdržljivost zahvaljujući zglobu od nehrđajućeg čelika i mogućnost stvaranja pomoću tehnologije Windows Ink.

 • Preciznost digitalnog rukopisa u svim načinima rada: Windows Ink olovka osjetljiva je na pritisak te omogućuje novim umjetnicima i kreativcima stvaranje niza umjetničkih efekata, od različitih debljina crta do suptilnog osjenčavanja i bojenja. Osim toga, stalak od nehrđajućeg čelika u obliku slova U omogućuje različite položaje, od polegnutog sve do 165 stupnjeva, koji su prilagođeni upotrebi digitalnog rukopisa i različitim stilovima života, te istovremeno pruža iznimnu izdržljivost koja je važna za svakodnevnu upotrebu.
 • Dizajn unaprijeđen vrhunskim materijalima: aluminijsko kućište izrađeno CNC strojem u tamnosivoj boji s bakrenim stalkom pruža veću izdržljivost u svakoj krivulji i obrisu profinjenog dizajna.
 • Jasan prikaz: zaslon od 12,3 inča (3000×2000 px) sa 6 milijuna piksela dovodi HD na višu razinu uz još više opcija okolne rasvjete, što fotografima i grafičkim umjetnicima omogućuje bolji prikaz zaslona.
 • Izdržljiva odvojiva tipkovnica: tipkovnica je opremljena snažnim magnetom koji je drži pričvršćenu u svim načinima rada, dodirnom plohom od posebnog responzivnog stakla te je u punoj je veličini.
 • Kamere visoke razlučivosti: stražnja kamera od 13 MP, širokokutna prednja kamera od 5 MP s tehnologijom WDR i infracrvena kamera za biometrijsku provjeru identiteta značajke Windows Hello.
 • Dug vijek trajanja baterije uz HP-ovu značajku Fast Charge: HP-ova tehnologija Fast Charge5 omogućuje do 8 sati4 rada i zabave uz brzo punjenje baterije do 50 % kapaciteta u samo 30 minuta.

Prijenosno računalo HP ENVY 13 nudi vrhunske performanse i funkcije dok ste u pokretu, dok ENVY 17 pruža performanse stolnog računala gdje god se nalazili te postaje kreativni alat čim osjetite nadahnuće.

 • Dizajn stvoren za crveni tepih: čvrsto metalno kućište u svijetlosivoj i zlatnoj boji s elegantnim zglobom za podizanje omogućuje dobar protok zraka u ventilatoru, kao i veću udobnost prilikom tipkanja.
 • Neograničena kreativnost: uz UHD zaslon s više od 8 milijuna piksela, četiri zvučnika s diskretnim pojačalima i širokokutnu HD kameru sa značajkom WDR3 nestaju granice između stvaranja i zabave.
 • Siguran sadržaj: dodatni HP-ov sigurnosni uređaj s ugrađenim čitačem otisaka prstiju na računalu HP ENVY 13 i značajkom Windows Hello pruža sigurnosne značajke koje objedinjuju praktičnost i zaštitu vaših najnovijih ideja.
 • Performanse za veću učinkovitost: omogućuje jednostavno obavljanje više zadataka istodobno s najnovijim procesorima Intel Core-i3, Intel Core-i5 i Intel Core-i7, a dodatna grafička kartica NVIDIA pruža bolju razlučivost, veću brzinu odaziva i kvalitetu boja na zaslonu za one koji uređuju fotografije ili videozapise.

Konvertibilno računalo HP ENVY x360 od 15,6 inča ima tehnologiju koja omogućuje prebacivanje između prijenosnog računala i tableta.

 • Napredni prilagodljivi dizajn: zaslon s tankim rubom, aluminijsko kućište i zglob pružaju kvalitetu i izdržljivost u svim načinima rada i u svim bojama – modeli s Intel procesorom nude se u svijetlosivoj boji, a modeli s AMD procesorom u tamnosivoj boji.
 • Zaslon za digitalni rukopis i strujanje sadržaja: certifikat za Windows Ink i precizna olovka s tehnologijom N-trig omogućuju jednostavno vođenje bilješki i označavanje dokumenata kao na papiru, dok UHD zaslon s tehnologijom IPS nudi više od 8 milijuna piksela za gledanje videozapisa ili uređivanje.
 • Pomicanje granica produktivnosti: korisnici mogu jednostavno obavljati više zadataka istodobno uz provjerene performanse i mogućnost izbora između najnovijih procesora Intel Core-i5 i Intel Core-i7 te procesora AMD A9 i A12 uz mogućnost konfiguracije na 16 GB DDR4 memorije za istovremeno pokretanje velikog broja aplikacija bez zastoja.

Podijeli:

 

Vezane objave