Tvrtka HP Inc. predstavila je novosti u svojoj liniji vrhunskih proizvoda: sljedeću generaciju prijenosnih računala HP Spectre 13 i HP Spectre x360 13. Novi proizvodi, s najnovijom generacijom procesora, dužim vijekom trajanja baterije i zaslonima elegantnog dizajna, predstavljaju najnoviji skok u HP-ovom rastu na tržištu vrhunskih računala.

Druga generacija računala Spectre 13, najtanjeg prijenosnog računala s dodirnim zaslonom na svijetu, korisnicima omogućuje rad bez ograničenja i još više zabave na ovom sofisticiranom uređaju s 4K zaslonom, sjajnim zvukom i četverojezgrenim procesorom Intel Core 8. generacije.

HP-ovo nagrađivano prijenosno računalo Spectre x360 od sada pruža najduži vijek trajanja baterije na konvertibilnim četverojezgrenim računalima, bez narušavanja izgleda i izdržljivosti, kao i poboljšanu sigurnost koju pruža zaslon s integriranom zaštitom od pogleda.

„HP sa svojim najtanjim prijenosnim računalima s dodirnim zaslonom postavlja nove standarde u vijeku trajanja baterije, sigurnosti i dizajnu“, izjavila je voditeljica osobnih korisničkih sustava u regiji Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), HP Inc. Anne-Sophie Hadberg te dodala: „Naš portfelj računala Spectre redefinira segment vrhunskih računala pružajući korisnicima jedinstven doživljaj koji potiče kreativnost i pruža bezgranične mogućnosti u realiziranju ideja.“

„HP je ponovno nadmašio moja očekivanja sa svojim impresivnim prijenosnim računalima koja nude značajke koje su korisnicima važne: performanse, dizajn i vijek trajanja baterije. Najnovija prijenosna računala Spectre pokazuju kako tvrtka iznova nalazi nove i uzbudljive načine za poticanje razvoja tržišta vrhunskih računala“, rekao je predsjednik i glavni analitičar tvrtke Moor Insights & Strategy Patrick Moorhead.

Posebne značajke HP Spectre 13:

  • Vrhunski oblikovan dizajn: izrađeni od aluminija s CNC obradom i karbonskih vlakana, modeli dolaze u bijeloj boji sa zlatnim odsjajem ili u tamnosivoj boji s bakrenim odsjajem te imaju ultratanke rubove zaslona u 4K razlučivosti s tehnologijom Corning Gorilla Glass NBT.
  • Iskustvo za sva osjetila: zvučnici su postavljeni iznad tipkovnice s pozadinskim osvjetljenjem u punoj veličini za čist i jasan zvuk te udobnost prilikom tipkanja.
  • Izrađeno za produktivnost: najbrže performanse s procesorima Intel Core i5 i i7 8. generacije, pohranom na PCIe sabirnici na SSD disku s memorijom do 1 TB i brzim obavljanjem više zadataka istodobno s LPDDR3 memorijom do 16 GB.
  • Snažna baterija: do 11,5 sati rada i punjenje od 0 do 50% za 30 minuta s HP-ovom tehnologijom Fast Charge.

Posebne značajke HP Spectre x360 13:

  • Istančan bezvremenski dizajn: aluminijsko kućište elegantnih linija oblikovano CNC strojem nudi se u srebrnoj boji, tamnosivoj boji s bakrenim odsjajem i u ograničenom izdanju u zlatnoj boji s ružičastim odsjajem.
  • Sjajan zaslon: ultratanki rubovi na izdržljivom zaslonu od 13 inča u 4K razlučivosti s tehnologijom Corning Gorilla Glass NBT pružaju nevjerojatno vizualno iskustvo.
  • Tanko i snažno: kreativci i profesionalci oduševit će se optimiziranim prijenosom topline, performansama najnovijih procesora Intel Core i5 i i7 8. generacije, do 16 GB LPDDR3 memorije i PCIe sabirnicom na SSD disku s opcijama do 1 TB za pohranjivanje umjetničkih djela, dragih uspomena i za zabavu.
  • Sigurnost i jedostavnost: sigurnosne značajke uključuju čitač otisaka prstiju koji se nalazi s bočne strane radi lakšeg pristupa, zaslon s integriranom zaštitom od pogleda HP Sure View u verziji s Full HD prikazom (samo u sivoj boji) koji se brzo aktivira pritiskom na tipku i FHD infracrvenu kameru HP Wide Vision koja služi za prijavu s tehnologijom prepoznavanja lica.
  • Svestran alat za crtanje: olovka s certifikatom za Windows Ink omogućuje prirodnije iskustvo crtanja i pisanja na površini koja reagira na olovku i dodir. Kada se postavi pod kutom, olovka osjetljiva na pritisak omogućuje precizno crtanje i pisanje u oba načina rada. Olovka ima integriranu punjivu bateriju USB-C koja za 15 sekundi punjenja omogućuje korisniku 198 minuta rada.

Podijeli:

 

Vezane objave