Računala serije HP EliteBook 705 namijenjena su modernim profesionalcima u pokretu te nude sigurnost i funkcionalnost za poslovne korisnike, kao i napredne značajke za suradnju koje omogućuju povezivanje poslovnih korisnika. Ta računala s operacijskim sustavom Windows 10 Pro i mobilnim procesorima AMD Ryzen PRO korisnicima omogućuju neprekidni rad zahvaljujući dugom vijeku trajanja baterije i HP-ovoj tehnologiji HP Fast Charge koja omogućuje punjenje baterije do 50 posto kapaciteta u samo 30 minuta.

Prednosti novih računala EliteBook 735 G5, EliteBook 745 G5 i EliteBook 755 G5 su ultratanki dizajn i zaslon s uskim rubovima, kao i opcija zaslona s izrazito svijetlim prikazom i integriranim senzorom osvijetljenosti, omogućuju rad u gotovo svim uvjetima osvjetljenja; značajke samooporavka, hardverska podrška i funkcionalna sigurnosna rješenja koja omogućuju zaštitu računala, a ugrađeni zaslon sa zaštitom od pogleda HP Sure View omogućuje sigurnije poslovanje; te mogućnost povezivanja da korisnik vidi još produktivnije sastanke putem računala uz pomoć mikrofona za konferencijske pozive koji ujedno izolira buku i tipkovnice za suradnju za jednostavno upravljanje pozivima jednim dodirom na tipku.

Osim novog dizajna, HP ProBook 645 s AMD-ovim procesorom Ryzen PRO pruža napredne performanse, sigurnost i funkcionalnost za poslovne korisnike i fleksibilne opcije konfiguracije. Precizno osmišljen dizajn podržava više opcija spajanja, a izrađen je kako bi prošao ispitivanja izdržljivosti prema standardu MIL-STD 810G. Zaštitite računalo od sve većih sigurnosnih prijetnji uz pomoć značajki samooporavka, hardverske podrške i funkcionalnih sigurnosnih rješenja.

Podijeli: