HP Inc. je na sajmu CES 2018. predstavio seriju novih proizvoda koji predstavljaju sljedeću generaciju osobnih računala.

Najnoviji HP-ovi proizvodi podižu performanse, dizajn i značajke računala na višu razinu – od najsnažnijeg konvertibilnog računala na svijetu i najnovijeg hibridnog računala sa stalnim pristupom internetu do vrhunske gaming tehnologije.

„U tijeku je redefiniranje svakog aspekta računalne tehnologije, a HP je predvodnik tog trenda“, izjavila je voditeljica osobnih korisničkih sustava u regiji Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), HP Inc. Anne-Sophie Hadberg te dodala: „Iz temelja mijenjamo način na koji se korisnici povezuju i stvaraju sadržaj. Naša linija proizvoda predstavljena na sajmu CES 2018. pokazuje što je moguće kad se želje korisnika povežu s vrhunskim dizajnom i tehnološkim značajkama. Uz našu vrhunsku liniju OMEN hardvera i softvera za gaming, HP-ova tehnologija mijenja pravila igre.“

HP Spectre x360 15

HP Spectre x360 15, najsnažnije konvertibilno računalo na svijetu, pruža najbrže performanse i snažnu odvojenu grafičku karticu za jednostavnu izradu, uređivanje i strujanje 4K i 3D sadržaja.

Posebne značajke uključuju:

  • procesor Intel Core i7 8705G 8. generacije s grafičkom karticom Radeon RX Vega M i tehnologijom Fast Charge koja omogućuje do 12 sati rada i punjenje baterije do 50% za 30 minuta ili
  • četverojezgreni procesor Intel Core i7 8705G 8. generacije s grafičkom karticom NVIDIA GeForce MX 150 i tehnologijom Fast Charge koja omogućuje do 13,5 sati rada i punjenje baterije do 90% za 90 minuta.

HP Spectre x360 15 ima aluminijsko kućište izrađeno CNC tehnologijom s novim profilom od 19,5 mm ima 2,09 kg,  4K UHD dodirni zaslon od 15,6 inča i dodatna HP-ova olovka sa značajkom prepoznavanja kuta potiču kreativnost u digitalnom okruženju. Zaslon s tehnologijom Corning Gorilla Glass 4 čvrst je i otporan na ogrebotine. Računalo je opremljeno infracrvenom kamerom koja podržava Windows Hello i čitačem otisaka prstiju za sigurnu i jednostavnu prijavu s jednom ili obje značajke.

OMEN Game Stream

OMEN Game Stream omogućuje igranje najboljih AAA igara bilo kad i bilo gdje uz pomoć snage i performansi OMEN računala na bilo kojem mobilnom uređaju sa sustavom Windows 10 i brzom internetskom vezom.

Posebne značajke uključuju:

  • Igranje u oblaku: kao dio softvera OMEN Command Center, OMEN Game Stream igračima sada omogućuje OMEN gaming doživljaj dok su u pokretu tako da im OMEN gaming računalo služi kao poslužitelj u oblaku.
  • Pomicanje granica igre: igrači se mogu povezati sa svojim OMEN računalom pomoću bilo kojeg uređaja sa sustavom Windows 10 i igrati igre koje su pono jače nego što to dopuštaju hardverske značajke uređaja za nevjerojatan gaming doživljaj u oblaku.

OMEN X 65 gaming zaslon velikog formata s tehnologijom NVIDIA G-Sync

OMEN X 65 gaming zaslon velikog formata (Big Format Gaming Display) s tehnologijom NVIDIA G-SYNC predstavlja sljedeću generaciju velikih gaming zaslona za kućnu upotrebu s vrhunskim 4K UHD zaslonom od 65 inča.

Posebne značajke uključuju:

  • zaslon ima frekvenciju osvježavanja od 120 Hz s izrazito kratkim vremenom čekanja za igrače koji cijene odličan prikaz, ali trebaju i performanse koje će potući konkurenciju.
  • Sjajan prikaz za igranje: 4K UHD i HDR-10 omogućuju vjerne boje, osvjetljenje i kontrast za najnovije igre na tržištu.
  • Dizajniran za igranje i puno više: integracija tehnologija NVIDIAG-Sync i NVIDIA SHIELD TV omogućuje odličan prikaz na zaslonu za igranje, strujanje filmova, televizijskih emisija i glazbe.

Podijeli:

 

Vezane objave