Na sajmu Mobile World Congress 2017 tvrtka HP Inc. predstavila je novo dinamično 2-u-1 računalo za komercijalnu upotrebu s nizom inovativnih dodataka koji korisnicima omogućuju rad gdje god i kada god to žele, kao i povezane prijenosne uređaje koji su zabavni, funkcionalni, napredni i sigurni. Novi HP Pro x2 612 G2 dizajniran je za suvremene profesionalce koji žele elegantan uređaj, jednostavan za upotrebu. Isto tako, za one koji trebaju visokoučinkovite aplikacije koje automatiziraju rad na terenu te istovremeno pružaju sigurnost za poslovne korisnike i funkcionalnost u okviru zahtjeva informacijske tehnologije, poput djelatnosti javne uprave, zdravstva i maloprodaje.

„Danas više od 60% predstavnika milenijske generacije radi na više lokacija, a do 2020. oni će predstavljati većinu radne snage. Oni žele uzbudljive mobilne uređaje koji odgovaraju njihovom stilu rada u pokretu, a ti uređaji moraju biti jednostavni za upotrebu, funkcionalni i sigurni”, izjavio je Benoit Bonnafy, potpredsjednik, Business Personal Systems EMEA, HP Inc. „Jedino HP kombinira te sjajne elemente mobilne tehnologije s ugrađenom zaštitom i mogućnostima rada u različitim djelatnostima, po nižoj ukupnoj cijeni vlasništva.”

Pro x2 svestran je odvojivi prijenosni uređaj u dva dijela koji pruža višenamjenski pristup za komercijalnu upotrebu, uključujući način rada za prezentacije, način rada digitalnog rukopisa za pisanje bilješki, način rada za tablete za prikupljanje podataka i način rada za prijenosna računala. Pro x2 može se konfigurirati s najnovijim Intel procesorima 7. generacije s pouzdanim performansama koje zadovoljavaju različite potrebe krajnjih korisnika.

Ciljevi dizajna za Pro x2 temelje se na mobilnoj učinkovitosti, što uključuje WLAN i, izborno, WWAN, te bateriju s brzim punjenjem koja omogućuje do 11 sati rada. Uređaj ima magnetski pričvršćenu tipkovnicu Collaboration Keyboard s posebnim tipkama za izravno vođenje konferencijskih poziva i konferencijskih videopoziva. Olovka za pisanje i vođenje bilješki, HP Active Wacom Pen with App Launch, u kombinaciji s rasklopnim stalkom u rasponu od 165° omogućuje jednostavan prikaz i dijeljenje. Pro x2 uključuje USB-C priključak za brzo punjenje i brzi prijenos podataka te USB-A za pristup standardnim perifernim uređajima koji su još uvijek u upotrebi.

Uređaj je u cijelosti izrađen za siguran radni okoliš, a uključuje ugrađeni čitač pametnih kartica, SSD pogon koji se može ukloniti i paket HP Client Security 3. generacije, kao i dodatnu opciju čitača otisaka prstiju i tehnologije Near Field Communications (NFC). Rješenja za upravljanje životnim ciklusom tehnologije uključuju stražnji pokrov koji se može ukloniti i funkcionalnost zaslona za poslovne korisnike, stalak i ostale ključne komponente, kao i stalnu komercijalnu podršku. Pro x2 dizajniran je za životni vijek od 3 do 5 godina u tradicionalnom poslovnom okruženju te je prošao ispitivanja prema standardu MIL-STD na kapanje, prašinu, vlagu, promjene temperature i udarce.

DODACI ZA X2 I X3 UREĐAJE

HP Elite x3 Mobile Scanning Solution: na temelju inovacije uređaja Elite x3 predstavljenog prošle godine na sajmu Mobile World Congress, ovo rješenje ne nadopunjuje prednosti platforme x3 samo za mobilne profesionalce, već i za radnike u zdravstvu, na terenu i u maloprodaji. Integrirani čitač crtičnog koda može poslužiti za usputnu provjeru cijena, pristup podacima o inventaru ili upravljanje odnosima s klijentima, a zatim za jednostavno prebacivanje u pozadinski ured pomoću mogućnosti spajanja na zaslon, miša i tipkovnicu za potpuni doživljaj osobnog računala.

Čvrsta futrola za HP Pro x2 612 G2: pravi izbor za korisnike koji rade u ekstremnim uvjetima, ova futrola ima remen za ruku koji se okreće za 360°, naramenicu, držač olovke, dodatne priključke te je kompatibilna s tipkovnicom za Pro x2.

HP Elite USB-C Dock: pretvorite svoj uređaj u radnu površinu i spojite se na više zaslona i uređaja tijekom punjenja pomoću ove stanice za spajanje za poslovne IT sustave koja je kompatibilna s uređajima kao što su Pro x2, HP Elite x2 1012 G1 i HP Elite x3 koji imaju višenamjenski priključak USB Type-C™, kao i s uređajima koji podržavaju Thunderbolt.

HP USB-C Travel Hub: osmišljeno za mobilne profesionalce koji trebaju pristup dodatnim ulazima za periferne uređaje dok su u pokretu, ovo rješenje omogućuje „pass-through“ spajanje za zaslone i USB uređaje, kao i punjenje uređaja Pro x2, Elite x2 ili Elite x3 dok se uređaj koristi – sve to pomoću jednog USB-C™ kabela.

HP Retail Case 12: predstavljeno na sajmu NRF, ovo rješenje u kombinaciji s uređajem Pro x2 predstavlja prijenosno rješenje za prodajne suradnike koji se bave prodajom i mobilnim transakcijama u maloprodaji.

Cijene i dostupnost

  • HP Pro x2 612 G2 sada je dostupan po cijeni već od 7249 kuna s PDV-om.
  • Čvrsta futrola za HP Pro x2 612 G2 sada je dostupna već od 499 kuna s PDV-om.
  • HP Elite USB-C Dock sada je dostupan po cijeni od 1399 kuna s PDV-om.
  • HP USB-C Travel Hub sada je dostupan po cijeni od 799 kuna s PDV-om.
  • Retail Case 12 sada je dostupan, cijena za hrvatsko tržište još nije formirana.
  • Paket HP Elite x3 + HP Mobile Scanning Solution sada je dostupan po cijeni već od 7299 kuna s PDV-om.

 

Više informacije o HP-ovim rješenjima za mobilnost potražite na web-adresi www.hp.com/go/mobility.

 

 

Podijeli:

 

Vezane objave