HP Inc., vodeća tvrtka u tehnologiji ispisa, predstavila je portfelj nove generacije višefunkcijskih pisača za format A3, koji pružaju najnapredniji i najsigurniji ispis. Portfelj ove generacije pisača obuhvaća 54 različita proizvoda, koji nude višu razinu prilagodbe ispisa i zadovoljavaju širi raspon potreba klijenata.

Novi portfelj pisača za format A3 transformira upotrebu suvremenih fotokopirnih uređaja. Klijentima i uslužnim djelatnicima pruža najnaprednije sigurnosne značajke, povoljan ispis u boji pomoću HP-ove tehnologije ispisa PageWide i dulje vrijeme rada uređaja pomoću HP-ove tehnologije Smart Device Services.

HP je pridobio više od 500 maloprodajnih tvrtki diljem svijeta koji predstavljaju najveće partnere, odnosno partnere s najbržim rastom na njihovim tržištima. Nakon predstavljanja portfelja A3 pisača, partnerima se sada nude nove prilike za rast prihoda i marži u neizravnoj prodaji s udjelom od 55 milijardi američkih dolara.

Višefunkcijski pisači A3 sljedeće generacije

HP portfelj višefunkcijskih pisača A3, uključuje tri platforme PageWide i 13 platformi LaserJet. Ti će proizvodi biti dostupni pod 54 različite skladišne oznake proizvoda (SKU) zajedno s cijelim nizom opcija za završnu obradu materijala, uključujući klamericu i slagač papira, bušilicu za papir te stroj za klamanje/slaganje i uvezivanje velikog broja papira.

Zahvaljujući platformama HP PageWide Enterprise i Pro, ispis u boji će postati cjenovno povoljan, dok će brzine ispisa biti najviše u klasi, a potrošnja energije manja nego u klasi laserskih pisača. , Jednostavna arhitektura platforme HP PageWide – samo tri komponente koje će možda trebati zamjenu – pomoći će u snižavanju troškova servisiranja koje bilježe prodajni partneri. Jednofunkcijski i višefunkcijski uređaji moći će ispisivati materijale brzinom od 40 do 60 stranica po minuti (ppm), odnosno do 80 stranica u režimu rada General Office. Uređaji HP PageWide Pro je dostupan od ovog proljeća, dok će HP PageWide Enterprise modeli biti dostupni od ljeta ove godine.

Višefunkcijski pisači HP LaserJet Managed MFPs dostupni su kao sve-u-jednom uređaji, s mogućnošću crno-bijelog ispisa ili ispisa u boji brzinom od 22 ppm do 60 ppm. Novi pisači LaserJets će imati dugovječne komponente te će se moći popraviti relativno brzo.

Poboljšanje sigurnosti i zaštita mreža

Uz ugrađene najnaprednije sigurnosne značajke na tržištu koje su nužne u borbi sa sve većim brojem sigurnosnih prijetnji koje ciljaju poslovne višefunkcijske pisače, novi HP-ovi A3 pisači najsigurniji su višefunkcijski pisači za poslovne korisnike na globalnom tržištu. Kako suvremeni višefunkcijski pisači funkcioniraju slično računalima i kako je tek 2% od stotina milijuna pisača na svijetu dobro zaštićeno, poboljšanje sigurnosti pisača sada je glavni prioritet tvrtki. HP-ovi višefunkcijski pisači za poslovne korisnike sadrže sveobuhvatni komplet sigurnosnih značajki koje štite uređaje, podatke i dokumente. Taj je slojevit pristup sigurnosti nužan u borbi protiv složenih napada.

Sigurnost pisača jedna je od ključnih stvari koje su uzete u obzir prilikom izrade novih višefunkcijskih pisača HP A3. Korisnici žele zaštititi svoje intelektualno vlasništvo te povjerljive informacije o svojim klijentima. Uređaji HP PageWide i LaserJet Enterprise mogu se pohvaliti s ugrađenim sigurnosnim rješenjima koja su vodeća u industriji. Među spomenutim rješenjima su Sure Start, te rješenje za detekciju nedozvoljenih upada u mrežu i mogućnost kreiranja popisa pouzdanih adresa (whitelisting); zbog svega toga, spomenuti su pisači među najsigurnijima na svijetu. Pisači HP PageWide Pro bit će opremljeni sigurnosnim rješenjima koja su najbolja u svojoj klasi (primjerice, sigurno podizanje sustava te provjera integriteta sistemskog softvera).

Novi uređaji HP PageWide i LaserJet mogu se koristiti zajedno s HP-ovim sigurnosnim rješenjima te portfeljem upravljačkog i sigurnosnog softvera HP JetAdvantage; potonji uključuje i HP JetAdvantage Security Manager, jedino takvo rješenje u industriji za automatsko praćenje usklađenosti sa sigurnosnim zahtjevima koji se tiču ispisa, što partnerima pomaže u zaštiti i upravljanju spomenutim uređajima.

Inovacija putem oblaka i snižavanje troškova

Kompanija HP predstavila je i HP Smart Device Services (HP SDS) skup alata u cloudu te opcija za očitavanje koji su osmišljeni kako bi obogatili iskustvo usluge. Ta rješenja prate, dijagnosticiraju i zadovoljavaju brojne potrebe, usluge i tako skraćuju vrijeme zastoja u radu i smanjuju troškove (primjerice, predviđaju koji dijelovi uređaja trebaju servisiranje te izbjegavaju prijevremenu zamjenu tintnih spremnika).

Rješenja SDS kompatibilna su s novim pisačima A3 LaserJets te novim platformama A3 PageWide Enterprise i Pro. Isto vrijedi i za HP-ove starije višefunkcijske pisače i pisače FutureSmart. SDS će poboljšati učinkovitost usluge na partnerskim uređajima te produljiti vrijeme rada na korisničkim uređajima.

Uređaji HP PageWide Pro omogućuju povoljniji ispis u boji uz najveće brzine ispisa u istom cjenovnom razredu. Jednofunkcijski i višefunkcijski uređaji imaju brzinu ispisa od 35 do 60 stranica u minuti (do 80 stranica u minuti u načinu rada General Office). Isto tako, tehnologija PageWide ima bolja svojstva održivosti – uz potrošnju do 1/7 energije laserskih pisača u boji u istom razredu i znatno manje otpada od pakiranja opreme i dugotrajnog potrošnog materijala.

Podijeli:

 

Vezane objave