Od 21. svibnja do 14. lipnja Ericsson Nikola Tesla organizira online DSP Hackathon iz područja digitalne obrade signala (Digital Signal Processing – DSP).

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Pozvani su svi studente i ostali zainteresirani, koji već znaju nešto o DSP-u ili o tome žele naučiti, da se prijave na DSP Hackathon i pokažu svoje znanje. Natjecanje je organizirano u tri razine: Basic, Intermediate, Advanced.

Zainteresirani natjecatelji mogu se priključiti tijekom cijelog trajanja natjecanja, a za najuspješnije i najbrže sudionike pripremljen je nagradni fond.

Također, najboljim natjecateljima bit će ponuđen daljnji angažman kroz stručnu praksu ili mogućnost zaposlenja. Tijekom natjecanja zadatci će se kontinuirano pregledavati i svi će sudionici u svakom trenutku imati uvid u mogućnost osvajanja nagrada.

Pored osvajanja nagrada i testiranja znanja, DSP Hackathon je osmišljen i kako bi sudionici dobili priliku naučiti nešto novo o digitalnoj obradi signala. Stručnjaci iz Razvojno-istraživačkog centra Ericsson Nikola Tesla pripremili su zadatke i materijale za učenje koji će prijavljenima pomoći usvojiti potrebno gradivo.

Podijeli:

 

 

Vezane objave