Tvrtka GRAVIS GT, distirbuter Datalab PANTHEON ERP-a za Republiku Hrvatsku, dodijelila je, u sklopu redovnog godišnjeg partnerskog okupljanja, nagrade najboljima za proteklu Datalabovu poslovnu godinu.

U Hotelu Sheraton u Zagrebu Gravis GT organizirao je Datalab Partners Summit FY18. Tom su prilikom partnerima ujedno uručene i godišnje nagrade za najbolje rezultate u prodaji PANTHEON ERP-a.

Za najboljeg Datalab Premium Partnera nagrađena je tvrtka Aliquantum Idea, a za najboljeg Datalab Partnera nagradu je dobila tvrtka Intro-dom.

„Na kraju velikih izazova u poslovnoj godini 2017.  pokazali smo kako je PANTHEON obitelj u Hrvatskoj jača nego ikada te pozicionirana u samom regionalnom vrhu ERP rješenja.  Ostvareni su planovi za poslovnu godinu FY17, za sto je zasluzan postojeci tim i partneri. Postavljeni su planovi za poslovnu 2018. te krecemo u ostvarenje novih izazova za koje sam siguran sam da ćemo i ovaj put ostvariti timskim radom i profesionalnošću,  zajedno s nasim partnerima. U FY18 želimo povećati nivo znanja i kompetencije u našoj PANTHEON zajednici, čime ćemo automatski povećati i zadovoljstvo naših korisnika kojihbroj svakodnevno raste.“, rekao je zaključujući ovo partnersko događanje Goran Težak, direktor Gravis GT-a.

U Hrvatskoj je trenutno 15 aktivnih Datalab partnera, od kojih 5 Premium. Stručni konzultanti Datalab partnerske zajednice sačinjavaju najveću mrežu IT podrške u Reublici Hrvatskoj, a i dio su regionalne PANTHEON podrške.

 

Podijeli: