PBZ Card je, u suradnji s Googleom, uveo mogućnost plaćanja Google Pay uslugom za korisnike svojih Premium Visa kartica. Google Pay omogućava plaćanja u trgovinama i prilikom online kupnje. Usluga beskontaktnog plaćanja sada je dostupna korisnicima Premium Visa Gold, Premium Visa Platinum, Premium Visa Infinite i Visa Business Platinum kartica PBZ Carda.

Usluga Google Pay može se koristiti diljem Hrvatske na prodajnim mjestima koja podržavaju beskontaktno plaćanje, na svim platformama Googlea, za online plaćanja, kao i putem aplikacija na kojima je vidljiva oznaka Pay with Google.

Google Pay je dostupan za Premium Visa kartice korisnicima pametnih telefona koje pokreće operativni sustav Android 5.0 Lollipop ili noviji. Da bi koristili ovu metodu plaćanja, korisnici trebaju preuzeti aplikaciju Google Pay s Google Play trgovine i dodati Premium Visa karticu PBZ Carda. U trgovini je potrebno samo otključati pametni telefon i prisloniti ga uz uređaj za beskontaktno plaćanje. Usluga Google Pay integrirana je u sve Google proizvode, omogućujući jednostavniju kupnju filmova, knjiga i aplikacija kao i izlistavanje svih kupnji na jednom mjestu. Također, usluga omogućuje spremanje vaučera, kartica vjernosti te poklon kartica i njihovo korištenje prilikom plaćanja.

Nakon što je 2018. godine Google prvi put u Hrvatskoj predstavio uslugu Google Pay u partnerstvu s Privrednom bankom Zagreb za korisnike Visa Inspire kartice, sada i PBZ Card, članica PBZ grupe uvodi tu uslugu plaćanja za korisnike Premium Visa kartica.

“Ova usluga plaćanja ujedno korisnicima jamči najveću moguću razinu sigurnosti, objedinjujući visoke sigurnosne mjere koje im pruža PBZ Card, kao i dodatnu zaštitu budući da se niti u jednom trenutku transakcije ne koriste korisnikovi kartični podatci te su oni  u potpunosti zaštićeni”, istaknuo je Mario Jurišić, član Uprave PBZ Carda.

Podijeli:

 

Vezane objave