Hrvatska udruga SAP korisnika (HrUSKo) održala je  u Zagrebu svoje godišnje okupljanje HrUSKo Forum na kojem se okupilo više od stotinu sudionika, korisnika SAP-a i SAP partnera.

Predsjednica HrUSKo-a Danijela Kalmeta prezentirala je izvješće o aktivnostima udruge, nakon čega je predstavila plan i program za naredno razdoblje. U novi Nadzorni odbor izabrani su sljedeći članovi: Goran Međurečan (Podravka) i Krešimir Mikić (Gradnja).

Dodijeljene su i prigodne zahvalnice za angažman i doprinos Hrvatskom informatičkom odboru (HIZ) za dugogodišnju suradnju sa HrUSKo-m i HŽ Infrastrukturi za uspješnu suradnju u protekloj 2016. godini. Posebno priznanje za doprinos u radu HrUSKo-a dobila je Višnja Lovrek.

Od strane SAP-a uvodni govor i održala je gđa. Sonja Popović, direktorica SAP-a. Posebno je istaknula pozitivnu suradnju sa korisnicima direktno te važnost intenziviranja suradnje i komunikacije sa HrUSKo udrugom.

Na Forumu je poseban naglasak posvećen lokalizaciji sustava sukladno zakonskim promjenama te temama poput SAP S/4HANA,  prvoj digitalnoj jezgri za digitalno poslovanje, te novostima oko e-Računa.

Podijeli: