Europska agencija za GNSS (GSA) traži inovativna rješenja koja bi se mogla predstaviti na virtualnom Galileo štandu za vrijeme Infoshare događaja koji se održava od 23. do 30. rujna 2020. godine. Infoshare je najveća tehnička konferencija u srednjoj i istočnoj Europi. U 2019. godini okupio je preko 6.000 sudionika i preko 700 startupova, govornika i investitora. To je mjesto za razmjenu ideja, ali i za poticanje pokretanja poduzeća i ulaganja. U 2020. godini, pod promijenjenim okolnostima, Infoshare će i dalje biti mjesto susreta istomišljenika i stručnjaka te uspostavljanja novih kontakata iz industrije u digitalnom formatu.

Infoshare 2020 izdanje strukturirano iz grada Gdanjska predstavljat će potpuno novi program koji će se širiti u šest dana i sedam odjela koji će pokrivati različite teme poput trendova programera, umjetne inteligencije, strojnog učenja, znanosti podataka, velikih podataka, cyber-sigurnosti ili blockchaina , S gotovo 70 partnera, više od 20 medijskih partnera, preko 60 investitorskih tvrtki i programom koji sadrži vodeće vizionare i investitore, konferencija je propuštena prilika za predstavljanje i promoviranje inovativnih ideja, tehnologija i aplikacija i njihovo donošenje na pozornost poslovnih lidera, inovatora i ključnih donositelja odluka.

S ciljem istraživanja najtoplijih trendova koji utječu na digitalnu industriju, Infoshare je idealna platforma za predstavljanje i promociju inovativnih rješenja i aplikacija utemeljenih na EGNSS-u.

„Infoshare, s novim digitalnim formatom, pokazuje kako digitalna rješenja mogu poboljšati poslovne i umrežavanje mogućnosti globalnom virtualnom izložbom te pozornicom i publikom koja ne poznaje granice. Ovo je sjajna prilika da inovativne tvrtke predstave svoja rješenja temeljena na EGNSS-u i predstave svoje aplikacije široj publici vršnjaka, investitora i šire javnosti. Ako imate rješenje temeljeno na EGNSS-u s potencijalom da poboljšate živote europskih građana, željeli bismo to čuti od vas ”, rekla je šefica GSA-e za razvoj tržišta Fiammetta Diani.

Poziv na prijave

Imajući to u vidu, uoči nadolazeće Infoshare, GSA raspisuje poziv za prijave među svojim Horizon 2020, Temeljnim elementima, Galileo partnerima za natjecanja i inovatorima i poduzetnicima širom Europe. Ideja je osigurati prostor na GSA virtualnom štandu kako bi se prikazala mobilna rješenja naših partnera podržanih u Galileu. Ako imate rješenje je EGNSS bazi ili proizvod koji želite predstaviti na Infoshare, pošaljite zahtjev na prizes@gsa.europa.eu do 7 -og rujna 2020. godine. „Zainteresiran za pokazujući naš projekt na Infoshare 2020 ” potrebno je navesti u naslovnica e-pošte prijavitelja. Za više informacija o tome kako se prijaviti pročitajte Pravila i uvjeti.

Ovo je neobična prilika da svoja rješenja predstavite potencijalnim investitorima, tehnološkim kompanijama i zajednicama korisnika. Pridružite nam se na mreži gdje se slavi inovacija, uspostavljaju veze, stječu uvidi, lansiraju se proizvodi i poslovanje započinje!

Inovacija utemeljena na EGNSS-u

Usklađujući ideje s mogućnostima i talentom s resursima, Infoshare pomaže podržati GSA u njegovoj misiji povezivanja prostora s potrebama korisnika. Predstavnik Agencije govorit će u virtualnim fazama i predstaviti ažuriranja o Galileu, prikazati resurse i mogućnosti za inovatore, uvidjeti u tržišta i trendove, te proširiti na to kako se GNSS može iskoristiti za jačanje inovacija među industrijom, programerima aplikacija i pružateljima usluga. Mjesta na virtualnom štandu bit će ograničena.

Podijeli:

 

Vezane objave