Globalno natjecanje u pitchu „Get in the Ring“ okupit će 11. travnja 2017. u zagrebačkom HUB385 centru inovacija najperspektivnije domaće, ali i regionalne startupe u borbi za glavnu nagradu, putovanje u Singapur na međunarodno finale programa. Pravi sportski okršaj startupa u borbi za međunarodnu slavu, dio je globalne inicijative u kojoj sudjeluje više od 80 zemalja, a iza hrvatskog izdanja stoje dvije razvojne institucije – HUB385 i Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP).

Get in the Ring jedinstven je po tome što dvoje osnivača startupa smješta u pravi boksači ring u kojemu im je na raspolaganju pet rundi da uvjere investitore, mentore, ali i navijače da je upravo njihov starup najbolji. Svaka runda traje 30 sekundi i ima vlastitu temu, tako će natjecatelji morati debatirati o svojem timu, postignućima, poslovnom modelu i tržištu, financijama, a sve će zaključiti kreativnim slobodnim stilom.

Sudjelovanjem na natjecanju mlade tvrtke dobit će priliku prezentirati se investitorima i međunarodnoj poslovnoj zajednici, ali i dodatno unaprijediti svoja znanja kroz trening pripreme. Prije natjecateljskog dijela programa slijedi konferencija na kojoj će posjetitelji imati prilike poslušati renomirane stručnjake na području razvoja poslovanja.

Ulaznice za ovaj startup spektakl moguće je do 20. ožujka 2017. nabaviti 50 % povoljnije, po cijeni od 99 kuna, dok studente očekuju posebne promo ulaznice po cijeni od svega 49 kuna.

Sve informacije vezano za prijave dostupne su na sljedećem linku: http://bit.ly/2lDheD2

Podijeli:

 

Vezane objave