U prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu 29. studenoga predstavljeno je ERP rješenje talijanske tvrtke Fluentis koja na tržištu ERP rješenje posluje preko 20 godina. Kako je rekao sales manager za Hrvatsku Hrvoje Vešligaj Fluentisova razvijena ERP platforma za poslovno upravljanje s visokim tehnološkim sadržajem i modulima usmjerena je na startupe i male tvrtke te na srednje i velike europske tvrtke.

Fluentis ERP je rezultat unaprijeđenja prethodnih rješenja, u kojeg su u posljednjih nekoliko godina uključene tvrtke Computer Arts i Fluentis.

„Cilj je bio učiniti rješenje dostupnim različitim vrstama klijenata i partnera, uz tehnološki napredne mogućnosti da se može prilagoditi i primijeniti stalnim promjenama na tržištu“, objasnio je Vešligaj.

“Fluentis ERP je poslovno rješenje najnovije generacije – u cijelosti izrađen u SOA okruženju. Aplikaciju je hibridno rješenje između on premises i clouda, koristi karakteristike obje izvedbe za kvalitetnije korisničko iskustvo”, rekao je Vešligaj dodavši kako rješenje odlikuje mogućnost primjene u različitim područjima kako bi zadovoljilo funkcionalne zahtjeve koji se odnose i na one tvrtke koje posluju na međunarodnom području.

Platforma Fluentis ERP podržana je  na 12 jezika, rekao je Vešligaj dodajući kako zahvaljujući partnerstvu s Gartnerom prate najnovije trendove u poslovaju i svojim klijentima mogu pružiti najsuvremenija rješenja.

Fluentis zapošljava više od 70 ljudi i 10 tisuća korisnika. Sjedište tvrtke se nalazi u Italiji, gradovima Sacile i Milano, te uredima u inozemstvu (Kina, Rumunjska, Hrvatska i Srbija), uz potporu velikom broju kupaca i mreži aktivnih poslovnih partnera.

Fluentis od nedavno aktivno djeluje i na području Hrvatske, sa uredima u Zagreb i Rijeci, te do kraja 2017. godine planira uspostaviti partnersku mrežu i proširit broj krajnjih korisnika.

Podijeli: