5G više nije samo hype – revolucija je upravo započela. Ta tehnologija posljednjih je mjeseci iskočila na vrh ljestvice najprobitačnijih trendova čitave ICT industrije, ali i puno šire, nagovješćujući internetizaciju svega što nas okružuje.

Koje će konkretne prednosti 5G donijeti u naše živote kroz idućih 5 godina, i kako ćemo zahvaljujući 5G-u tada živjeti otkrit će nam panelisti na jednoj od najatraktivnijih diskusija koje donosi peti Bug Future Show.

Bug Future Show 2018 održava se u srijedu, 31. siječnja od 10 do 18 sati u zagrebačkom Kinu Europa pod motom Five Star Experience. Svi sudionici programa ovaj će put posjetiteljima pokazati uređaje, trendove i tehnologije budućnosti koje će naše živote učiniti boljima, ugodnijima, zabavnijima, opuštenijima, pa i luksuznijima.

HT će ove godine na Bug Future Showu premijerno pokazati kako funkcionira najnovija eSIM tehnologija u Greyp biciklima i dočarati budućnost koju donosimo korisnicima s 5G mrežom.

Osim 5G panel diskusije, raspravljat će se tako o domaćem tržištu developera, najtraženije radne snage na domaćoj tech sceni, a jedna panelica bit će na temu blokchaina.

Iz Las Vegasa se vratio pobjednik Idea Knockouta Albert Gajšak iz startupa CircuitMess, pa će, zajedno s ekipom koji je bila na CES-u, ispričati sve o svojim iskustvima na najvećem svjetskom tehnološkom događaju.

Ovogodišnji Bug Future Show ima i pet keynote predavača, među kojima osobitu pozornost izaziva Myriam Joire, najcjenjenija američka tech blogerica i podcasterica.

Alan Sumina CEO Nanobita ispričati kako je iz garaže i kroz igru pozicionirao Nanobit u jedan od naših najvećih tech izvoznika, glavni menadžer Ubera za regiju Davor Tremac će dočarati kakvo će biti iskustvo s Uberom u bliskoj budućnosti, a jedan od naših najpoznatijih znanstvenika iz CERN-a, Ivica Puljak, će predočiti što nas, kiborge, čeka u sljedećih 100 godina te o tužnoj budućnosti svemira, ali i sjajnoj bližoj budućnosti čovječanstva.

Cjelodnevni show koncipiran je kao kombinacija scenskog i popratnog izložbenog programa koji će se istovremeno održavati u tri prostora. Scenski program predviđen je u glavnoj dvorani te paralelno u Dvorani Müller. U predvorju Kina Europa bit će izložba najnovijih uređaja, gadgeta i ostalih proizvoda koje će posjetitelji moći isprobati. Voditelj će i peti put biti Ivan Šarić, a organizator je tehnološki magazin Bug.

Detalji programa dostupni su na http://bfs.bug.hr/.

Podijeli:

Vezane objave