U okviru događanja na Mostarskom sajmu, Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle i Vilim Primorac, predsjednik Uprave i direktor HT Mostara, potpisali su ugovore ukupne vrijednosti 11 milijuna kuna.

Predmet posla je proširenje i modernizacija sustava za nadzor mobilne mreže te nastavak ugovora o pružanju usluga održavanja Ericssonove opreme u mreži HT Mostara. Realizacija ugovora će djelatnicima HT Mostara omogućiti brži i kvalitetniji nadzor elemenata mobilne mreže kao i kreiranje novih poslovnih prilika.

„Mostarski sajam, na kojem je ove godine posebno istaknuta tema digitalno gospodarstvo, koristimo za uspješan nastavak dugogodišnje suradnje s Ericssonom Nikolom Teslom, regionalnim ICT liderom. HT Mostar će ovime još više približiti svoju mrežu LTE tehnologiji čime stvaramo infrastrukturne pretpostavke za digitalnu transformaciju našeg društva“, rekao je Vilim Primorac nakon potpisivanja ugovora.

„Drago mi je da nastavljamo kvalitetnu  suradnju s HT Mostarom, našim cijenjenim partnerom koji veliku pažnju posvećuje tehnološkom razvoju i kvaliteti usluga na dobrobit svojih korisnika. Kompetencije i predani rad naših stručnjaka osigurat će izvršenje ugovorenih poslova u skladu s planiranim, a s aktivnostima započinjemo odmah“, rekla je Gordana Kovačević.

Podijeli:

 

Vezane objave