Na berlinskom InnoTransu, vodećem međunarodnom sajmu za transportnu tehnologiju na kojem se ove godine očekuje 140 tisuća posjetitelja iz 146 zemalja, a izlaže 2700 izlagača iz 55 zemalja,  Ericsson će, uz sudjelovanje i stručnjaka Ericssona Nikole Tesle, pokazati kako mobilni širokopojasni pristup, IP i IoT tehnologije omogućuju digitalizaciju željezničkog sektora.

Njihova ponuda sadrži visokoskalabilne komunikacije, praćenje na temelju podataka za sigurno i učinkovito upravljanje cestovnim i željezničkim prometom te neometane transakcije među osiguravateljima usluga. Mobilni širokopojasni pristup, platforme u oblaku i Internet stvari mogu ovom sektoru pomoći u mnogim područjima, posebice u oslanjanju na golema infrastrukturna dobra, u povećanju učinkovitosti voznog parka te kao podrška visokoj mobilnosti radne snage.

LTE radijska pristupna tehnologija i kompaktna jezgrena mreža omogućuje aplikacijama za željeznice superiorne performanse i upravljanje kvalitetom usluge (uključujući povezanost putnika, telemetriju vlaka i video nadzor u vozilu). Mobilne karte i Mobility as-a-Service rješenje te daljinska kontrola željezničke infrastrukture temeljena na Internetu stvari i proizvodi za optičku transportnu mrežu također su dio njihove ponude. Za četverodnevno okupljanje svjetske tehnološke elite pripremili su i  praktične demonstracije rada iz sljedećih područja: LTE za željeznicu, industrijski Internet stvari, transakcije u prijevozu te optička transportna mreža.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

moving-train

Podijeli:

 

 

Vezane objave