Epson je predstavio novi sublimacijski pisač za tekstil SureColor SC-F9300 konstruiran za velike serije ispisa u visokoj brzini, na odjeću, tekstil i mekane transparente, kao i na druge vrste materijala. Novi Epsonov pisač dolazi kao zamjena za dosadašnji SC-F9200.

Najnovija Epsonova tehnologija Precision Dot za sublimacijski ispis uključuje polutonski (rasterski) modul, pregledne tablice i mikro-tkanje čime se postiže primjetna razlika u kakvoći ispisa. Epsonov profil unosa Wide CMYK u kombinaciji s tintama UltraChrome DS jamči maksimalnu skalu boja za preciznu reprodukciju najsloženijih uzoraka.

SC-F9300 omogućava brzinu ispisa do 108,6 m2/h i dio je cjelovitog Epsonovog rješenja koje uključuje pisač, tintu, sublimacijski papir i softver. Time se povećava iskoristivost rada, uz poboljšan postupak početka rada i druge značajke kojima se uklanjaju uobičajeni problemi poput nabiranja materijala i razmazivanja tinte.

Epson SureColor SC-F9300 nosi certifikat Oeko-Tex Eco Passport te je prošao testiranje AZO u Japanu za kućnu uporabu, što znači da su proizvodi otisnuti na tom pisaču sigurni za uporabu kako odraslim osobama tako i djeci počevši od najranije životne dobi.

Model SureColor SC-F9300 biti će dostupan na tržištu od listopada 2017.

Podijeli: