Epson je predstavio novi DTG (direct-to-garment) pisač koji omogućuje ispis u visokoj kvaliteti izravno na pamučne majice kratkih i dugih rukava, polo majice i platnene torbe. Model SureColor SC-F2100 dolazi kao zamjena za aktualan model SC-F2000 te nudi niz poboljšanja i novih značajki koje donose poboljšanu brzinu i pouzdanost rada, smanjeni ukupan trošak vlasništva (TCO) i mogućnost kreiranja vlastitog dizajna uz Epsonov softver Garment Creator.

Model SC-F2100 namijenjen je tvrtkama male i srednje veličine koje žele u svoje usluge ubrojiti izravan ispis na odjeću.

Novi DTG pisač podrazumijeva cjelovito Epsonovo rješenje koje uključuje sam pisač, ispisnu glavu, tinte, softver i jamstvo te korisnik može biti siguran da su svi dijelovi konstruirani i pomno testirani kako bi mogli optimalno funkcionirati. Novi pisač daje brži ispis u odnosu na svoga prethodnika uz dodatne opcije brzog ispisa i poboljšanom cirkulacijom tinte za brže pokretanje. Uključuje i poboljšanu rasterizaciju za kvalitetniju reprodukciju slika te veći raspon boja u odnosu na prethodni model.

Epsonov softverski alat Garment Creator dolazi kao besplatan dodatak s modelom SC-F2100. Softver omogućava dodavanje teksta i višestrukih slika, kreiranje korisničkih profila za prilagođavanje slike, nudi mogućnost omiljenih mapa (hot folder) te podršku za CMYK.

Model SC-F2100 funkcionira u režimu automatskog održavanja uz odvojeni uložak za čišćenje te tako znatno smanjuje redovite poslove održavanja. Ima i funkcionalnost uklanjanja prašine za zaštitu ispisne glave. U ponudi je i opcijski držač za jednostavnije namještanje odjevnih predmeta na koje se ispisuje.

Podijeli:

 

Vezane objave