Epson je najavio svoj cjenovno najpristupačniji, najmanji, prijenosni pisač velikog formata iz asortimana specijaliziranih pisača T-series. Novi SureColor T2100 veličine 24 inča je osmišljen kako bi udovoljio potrebama profesionalaca poput arhitekata, inženjera, učitelja i dizajnera. Njegov robustan dizajn i lagana težina ga čine pogodnim za rad od kuće, male radionice, učionice i udaljene lokacije poput gradilišta.

Novi pisač veličine 24 inča udovoljava potrebama širokog spektra profesionalnih dokumenata poput plakata, prezentacija, CAD dizajna, te arhitektonskim i inženjerskim nacrtima. Pigmentne tinte Epson UltraChrome XD2 osiguravaju trajne arhivske ispise s jarkim bojama i jasnim crtama na praktički bilo kakvoj vrsti papira u unutarnjem i vanjskom okruženju.

Funkcionalnost automatskog prebacivanja omogućuje pisaču brzu promjenu između role papira velikog formata i A4/A3 odrezanih listova papira, bez da korisnik uopće dotiče pisač, što ga čini pogodnim za mala poduzeća koja imaju potrebu za više funkcionalnosti pisača u ograničenom radnom prostoru.

Postavljajući Epsonovu PrecisionCore MicroTFP tehnologiju ispisne glave i tehnologiju provjere mlaznica da automatski prepoznaju i prilagode stanje mlaznice, ovaj novi pisač nudi velike brzine ispisa. Stvara točne i precizne ispise veličine A1 u 43 sekunde, s puno detalja i pouzdanošću na komercijalnoj razini. Sadrži ugrađenu bežičnu i Wi-Fi Direct povezivost, s kojom arhitekti i dizajneri s velikom lakoćom mogu ispisivati izravno s tableta i pametnih telefona ili koristiti novi LCD ekran na dodir u boji veličine 4,3 inča s jednostavnom i intuitivnom kontrolom izbornika i navigacije

Podijeli:

 

Vezane objave