Tvrtka Epson jekorisnicima u Hrvatskoj i regiji predstavila novi model višenamjenskog uređaja RIPS (Replaceable Ink Pack System) koji umjesto klasičnih patrona koristi vrećice s tintom što omogućava najpovoljniji, kvalitetan i učinkovit ispis.

Model WorkForce WF-C869RDTWF prikazan je na konferenciji IT Biz EXPO 2017 – 50UP! koja je okupila tristotinjak direktora i donositelja poslovnih odluka.

WorkForce WF-C869RDTWF omogućuje do 95 posto uštede u potrošnji energije te čak do 99 posto manje otpada.

Uz ispis do 84 tisuće stranica bez izmjene tinte praktički je eliminiran problem praznog hoda. Taj višenamjenski uređaj u boji (MFP) ispisuje do formata A3 i pomaže u povećanju produktivnosti. Prvu stranicu ispisuje vrlo velikom brzinom (First Page Out Time – FPOT), trostruko brže u odnosu na konkurencijske proizvode jer mu nije potrebno vrijeme za zagrijavanje. Konstrukcija upravljačkog zaslona inspirirana je dizajnom pametnih telefona, a korisničko sučelje intuitivno je i jednostavno za uporabu.

Osim novih RIPS pisača Epson najavljuje i novu seriju WorkForce Enterprise, rješenje ispisa, skeniranja i kopiranja za poslovne sustave, također bazirano na tehnologiji inkjet. Modeli WorkForce Enterprise namijenjeni su radu u korporativnim odjelima i pružaju ekološke prednosti kakve može dati samo inkjet tehnologija, uz smanjenu potrošnju energije i potrošnog materijala, po troškovima izjednačeni s laserskim fotokopirnim strojevima.

Model WorkForce Enterprise WF-C20590 ispisuje brzinom od 100 stranica u minuti, a model WF-C17590 praktički je identičan, s time da ispisuje brzinom od 75 stranica u minuti. Oba uređaja konstruirana su za potrebe ispisa u korporativnim odjelima, u velikim i srednje velikim organizacijama, pogotovo kod korisnika koji se moraju nositi sa zahtjevima velikog broja zadataka ispisa u kratkim vremenskim intervalima.

Podijeli:

 

Vezane objave