Za tvrtke kojima je potreban višenamjenski pisač velikog formata, a imaju ograničene radne prostore, Epson najavljuje nove pisače 3-u-1 SureColor SC-T3100M i SC-T5100M.

24-inčni SC-T3100M i 36-inčni SC-T5100M ploteri su pogodni za tehničko crtanje, iscrtavanje CAD-a, GIS karte i ispis niza sredstava za sektore maloprodaje i ugostiteljstva.

Serija pisača ima jednostavne radne procese s ulaganjem dokumenata s gornje strane uz skener od 600 dpi koji precizno umnaža dokumente (do 2,72 m) u različitim formatima i šalje ih na razna odredišta, a skalira i originalne primjerke. Pretinac za listove drži skenirane dokumente kako bi se izbjeglo oštećenje izvornika.

Serija je standardno dizajnirana za sprečavanje nastanka prašine, pa su kakvoća ispisa i unutarnje komponente zaštićeni, što ga čini rješenjem za okruženja kao što su uredi na gradilištu i područja s visokom posjećenosti. Kompaktan dizajn modela SC- T3100M znači da može stati u najmanji prostor te omogućuje jednostavan prijenos s jednog mjesta na drugo.

Epson nudi uložak s tintom u dvije veličine. Sve tinte na bazi pigmenta omogućuju stabilnost boja i otpornost na vodu.

Pisače SC-T3100M i SC-T5100M podržava platforma PORT za rješenja u cloudu tvrtke Epson. Platforma PORT za rješenja u cloudu tvrtke Epson dostupna je besplatno te korisnicima omogućuje ažuriranje i nadzor opreme na nekoliko lokacija, od pogona za proizvodnju do udaljenih lokacija.

Podijeli:

 

Vezane objave