Epson je proširio svoju ponudu laserskih projektora s novim asortimanom kompaktnih 3LCD laserskih projektora visoke svjetline koji su dizajnirani kako bi odgovorili potrebama prikaza u obrazovanju, korporativnim okruženjima, muzejima i atrakcijama za posjetitelje.

Nova serija EB-L700 nudi domet svjetline od 5200 – 7000 lumena bijele i Colour Light Output (CLO), ali i napredno postavljanje i povezivost. Također dolazi i s novim modelom kratkog dometa (UST).

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Epsonova linija laserskih projektora sada ima domet od 2000 do 30 000 lumena. Dizajnirani za poboljšani angažman, suradnju i učenje s laserskim fokusom, modeli EB-L520U, EB-L530U, EB-L630U, EB-L720U i EB-L730U nude i do 7000 lumena boje i bijele svjetline u jednakim omjerima za napredne performance, prilagodljivo postavljanje i veliku kvalitetu slike za upotrebu u školama i sobama za sastanke. Epsonova rješenja prikaza projiciraju sliku i do 500 inča u cijelom nizu omjera slike, uključujući ultra-wide 16:6 format, te podržavaju i do 4 ulaznih spajanja koji se istovremeno mogu prikazivati kako bi se područje prikaza povećalo u hibridnom obrazovanju i okruženjima soba za sastanke.

Nova serija EV-L700 dolazi opremljena s povezivošću osiguranom za budućnost, uključujući podršku za 4K signal, 5GHz bežično poslovne razine, unaprijeđenim Miracastom i podrškom za Epsonov novi bežični sustav za prezentacije. Postavljanje je također pojednostavljeno s velikim zoomom i pomakom leće, HDBaseT i fleksibilnim postavljanjem od 360 stupnjeva.

Izvor svjetlosti pokreće laser koji se gotovo i ne mora održavati, s trajanjem od 20 000 sati, bez potrebe za zamjenom žarulje. Serija EB-L700 je dizajnirana kako bi pouzdano radila s dugim životnim ciklusom i smanjenom potrošnjom energije.

Novi modeli EB-L630SU i EB-L635SU kratkog dometa, s 0.8:1 omjerom dometa, modeli standardnog dometa EB-L730U i EB-L735U, te modeli EB-L630SU i EB-L635SU kratkog dometa projiciraju oštru sliku vjernu pravoj stvari za proširene aplikacije, kao što su korporativni iskustveni centri, visual merchandising u maloprodaji, izložbe u muzejima i dvoranama. Serija EB-L700 sadrži profesionalne značajke za stvaranje naprednih prikaza s funkcionalnošću spajanja rubova na licu mjesta koja je kompatibilna s Epson Projector Professional Tool, nudeći naprednu korekciju geometrije. Linija također podržava Epsonove softverske alate za bežično upravljanje sadržajem, kao i praćenje i upravljanje na daljinu.

Podijeli:

 

 

Vezane objave