Na sajmu GITEX 2019 (Dubai World Trade Centre, 6-10 listopada 2019.), najvećem tehnološkom sajmu na Srednjem istoku, Epson je demonstrirao svoje prve interaktivne zaslone za suradnju od 5000 lumena.

Vodeći model EB-1485Fi s multi-touch zaslona veličine do 100″ (samostalno 16:9), do 120″ (široko 16:6) ili 155″ koristi Epsonovo DuoLink svojstvo gdje se dva interaktivna Epson zaslona mogu kombinirati kao jedan. Rubno spajanje omogućava veliki prostor za rad. Dolazi s cijelim nizom ugrađenih moćnih opcija za povezivanje, putem žice i bežično, uključujući izlaze za HDBaseT i HDMI priključke, zajedno s rubnim spajanjem i tanko dizajniranom jedinicom na dodir, što ga čini pogodnim za sva moderna radna okruženja. Zaslon također ima utor za osobna računala kako bi korisniku bila omogućena sigurnost snažne veze, uz fokus na prilagodljiva rješenja za svako radno okruženje.

Drugi model u asortimanu, EB-1480Fi, je rješenje za obrazovanje korisnika koji imaju Epsonove zaslone s lampama, a žele nadogradu na Full HD laserski zaslon, koji se mogu koristiti s postojećim zidnim nosačima i već postavljenim jedinicama na dodir. To znači da mogu nadograditi postojeće rješenje s velikom uštedom i iskoristiti prednosti novijeg i naprednijeg laserskog zaslona, koristeći najnovije interaktivne funkcije uz jednostavno postavljanje.

Oba modela imaju intuitivno i jednostavno korisničko sučelje, s početnim ekranom osjetljivim na dodir i sigurnim alatima za suradnju korisnika. Kompatibilnost s Windows, Office 365 suite i iOS sustavima omogućava upotrebu Office aplikacija putem osobnog računala ili tableta. Osim toga, do četiri video izvora mogu biti prikazani istovremeno na jednom zaslonu, kao što su videokonferencije i prezentacije za sastanke. Epson iProjection App je dostupna za besplatno preuzimanje i pruža jednostavno bežično spajanje i kontrolu s više uređaja i platformi.

Kada su postavljeni, oba zaslona se mogu neprekidno koristiti do 20.000 sati u normalnom načinu rada, i do 30.000 sati u tihom načinu rada.

Podijeli:

 

Vezane objave