Model EF-100W/B je Epsonov najmanji laserski projektor, gdje najdulja strana iznosi samo 23 cm. Epsonovi inženjeri su razvili projektor koji je kompaktan i može se postaviti i projektirati u bilo kojem smjeru, tako što su koristili laserski izvor svjetlosti i ugradili ventilaciju te ulaz sa struju sa strane. To omogućuje korisnicima veću fleksibilnost kod odabira lokacije za projektiranje, bilo da je zid, strop ili pod. Također ima mogućnost projektirati i do veličine 3,8 metara, što je idealno za uvećavanje sadržaja. Laser omogućava svijetlu i živu sliku, čak i po danu, tako da nema potrebe za gašenjem svijetla, zamračivanjem prostorije ili upotrebom ekrana. Klimava i iskrivljena slika se može izbjeći uključivanjem automatskog podešavanja slike.

Lasersko svijetlo traje i do 20.000 sati, što ga čini dugoročnim rješenjem bez potrebe za održavanjem.

Pristup sadržaju putem mobitela, tableta, DVD čitača, igraće konzole ili laptopa je lagan.

Potrebno samo priključiti na HDMI ulaz. Streamanje sadržaja je također jednostavno, jer se na poleđini mogu spojiti uređaji Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku te Apple TV.

Uključi i igraj dizajn također dolazi s više mogućnosti spajanja zvuka: kroz ugrađene zvučnike, Bluetooth spojivosti ili putem priključka za slušalice. Također postoje razne opcije zvuka, ovisno o sadržaju koji se prikazuje.

Podijeli:

 

Vezane objave