Epson će ove godine svoj novi laserski projektor od 30.000 lumena (EB-L30000U) predstaviti na sajmu ISE. Taj će  ekskluzivni laserski projektor biti postavljen jedan na drugi kako bi se prikazalo kako postići impresivno i ekonomično rješenje od 60.000 poboljšanih 4k lumena.

Epson će ove godine na sajmu ISE prikazan niz novih AV rješenja za tvrtke, obrazovanje i maloprodaju, a novi proizvodi na štandu uključuju:

– Nove leće izuzetno kratkog dometa (ELPLX03) za laserske projektore 30k i 25k lumena. Epson je jedini proizvođač projektora koji nudi UST rješenje s nultim pomakom za sve svoje modele zamjenjivih leća u rasponu od 5.500 do 30.000 lumena.

– Novi laserski UST zaslon projektora za poslovne sastanke (EB1485Fi) nudi dvostrano pretapanje rubova.

– Dva nova projektora za postere (EB-W70 i EB-805F), prvi za maloprodajne izloge, a drugi za korporacijske oznake.

– Novi, intuitivni, jednostavan za korištenje ProAV koji se temelji na MAC softverskom alatu.

#EpsonUnboxed ovogodišnji je prikaz projekcijskog mapiranja. Vizualno zapanjujuća instalacija okreće se i prolazi kroz osam različitih i složenih scena prikazujući različite zamršene grafičke efekte i efekte projekcijskog mapiranja. Scene su osmišljene kao linearna priča, koja se postupno gradi, na kraju kulminirajući otkrivanjem stvarnog trkaćeg automobila Formule 1.

Na Epsonovom štandu održati će se i demonstracij Moverio pametnih naočala koje se, u suradnji s Emozionellom i Toledo Train Vision,  koriste za doživljaj posjetitelja. Posjetitelji štanda mogu putovati u obnovljenom turističkom vlaku i – noseći Moverio pametne naočale – i otkriti prekrasan grad Toledo u cijelosti pojačan proširenom stvarnošću i nanovo stvoren uporabom Epsonovih projektora jakog svjetlosnog snopa.

Podijeli:

 

Vezane objave