Najnoviji modeli WorkForce (WF-7210DTW i WF-7710DWF ) prilagođeni su za korisnike koji traže profesionalno rješenje za potrebe ispisa dokumenata A3 formata. Mogu proizvoditi visokokvalitetne ispisane primjerke “laserske” kakvoće uz Epsonovu poznatu ispisnu glavu PrecisionCore.

Čak i u malim tvrtkama i kućnim uredima jednostavno je postići učinkoviti radni proces uz ove pouzdane i brze modele koji nude obostrani ispis A3 formata te brzinu ispisa poslovne kvalitete od 18 str./min. za crno-bijele i 10 str./min. za dokumente u boji.

Jednostavni su za upravljanje zahvaljujući velikom dodirnom zaslonu od 10,9 cm i intuitivnom korisničkom sučelju (WF-7710DWF).

Epsonovi  WF-7210DTW i WF-7710DWF pisači mogu proizvesti visokokvalitetne ispisane primjerke vrlo brzo, a istovremeno znatno smanjiti troškove poslovanja jer je trošak po stranici do 50 posto manji od troška konkurentnih laserskih modela. Spremnici su vrlo isplativi i moguće ih je dobiti u standardnoj, XL i XXL veličini, uz najveću iskoristivost od 2200 stranica.

Najnoviji WorkForce modeli idu ukorak s konstantnim promjenama na radnom mjestu i predstavljaju dodatna rješenja za bežični ispis uvođenjem NFC-a4.

Ta tehnologija korisniku omogućuje povezivanje modela i ispis jednostavnim približavanjem kompatibilnog Android uređaja pisaču. To je idealno za gostujuće korisnike jer mogu ispisivati bez poznavanja mrežnih postavki.

Korisnici mogu nastaviti s ispisom bilo gdje u uredu uz Wi-Fi spojivost ili Wi-Fi Direct za ispis s kompatibilnih bežičnih uređaja bez Wi-Fi mreže.

Epsonove besplatne mobilne aplikacije za ispis te rješenja, uključujući i Email print, nude dodatnu svestranost za slanje sadržaja za ispis gotovo bilo gdje u svijetu. Uz značajku Scan-to-Cloud za skeniranje i dijeljenje dokumenata, i suradnja je jednostavna.

Podijeli:

Vezane objave