U najtežoj godini u povijesti industrije događanja u kojoj su skoro sva događanja bila otkazana ili odgođena, hrvatska ticketing platforma Entrio.hr predstavila je najveću nadogradnju dosad, kojom je organizatorima i izvođačima omogućila nastavak poslovanja te realizaciju novih kreativnih formata budućnosti – virtualnih i hibridnih događaja.

Virtualni formati događanja organizatorima i izvođačima omogućuju nastavak poslovanja i prihoda, a posjetiteljima i neke potpuno nove mogućnosti iz udobnosti vlastite fotelje – ne samo za vrijeme pandemije, nego i nakon nje.

Entrio.virtual jedini korisnicima na jednom mjestu omogućava uživanje u brojnim jedinstvenim koncertima, predstavama i konferencijama uživo, ali i sadržaju na zahtjev, kao i interaktivnim doživljajima poput aktivnog sudjelovanja u stand-up showu ili upoznavanju najdražeg glazbenika.

U posljednjih nekoliko mjeseci Entrio.hr je realizirao preko 100 virtualnih događaja u Hrvatskoj i Sloveniji te prodao preko 25.000 virtualnih ulaznica.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Hrvatski Venture Capital fond Fil Rouge Capital prepoznao je snagu i potencijal Entria na međunarodnom tržištu, te uložio 500.000 eura s ciljem još bržeg razvoja platforme te proširenja tima koji će se fokusirati na međunarodnu ekspanziju, ali i osnažiti poziciju Entria na regionalnom tržištu. (na fotografiji Berislav Marszalek, osnivač i direktor Entria i Stevica Kuharski, Fil Rouge Capital)

Podijeli:

 

 

Vezane objave