Nakon prvog #StartupVG natjecanja, koji je prošle godine okupio veliki broj mladih iz cijele Hrvatske,  Grad Velika Gorica u suradnji sa Zagrebačkim Inkubatorom Poduzetništva (ZIP) organizira drugi po redu #StartupVG – natjecanje u razvijanju poslovnih ideja i poduzetničkih projekata.

Natjecanje je prilika za sve mlade koji imaju ideju za poslovni pothvat, ali nemaju odgovarajući tim i znanja kako bi ju realizirali. Namijenjeno je i onima koji imaju znanja i vještine kojima mogu doprinijeti razvoju projekata i željeli bi se pridružiti nekom od poduzetničkih timova, sudionika spremnih na kreiranje i intenzivan rad uz pomoć mentora koji vlastiti poduzetnički entuzijazam i znanja žele prenijeti startup timovima i vrsni  su stručnjaci za pokretanje startup projekata.

Prvi dan je rezerviran za formiranje timova, definiranje i razvoj ideja. Ideje se razrađuju definiranjem poslovnog modela, marketinškog plana i pripremom prezentacije – pitcha.

Drugi dan će timovi prezentirati svoje ideje, te će tri najbolja tima biti nagrađeni.

Pobjednici će biti nagrađeni s 15.000 kn, drugoplasirani tim bit će nagrađen s novčanim iznosom od 3.000 kn, dok će trećeplasirani tim osvojiti prijenosno računalo ACER Aspire V3-572G-39TM.

Dvodnevni događaj započeti će s prezentacijom ideja u subotu 14.4.2018., u 9:00h, u prostoru Osnovne škole Eugena Kumičića u Velikoj Gorici na adresi Josipa Pucekovića 4.

Prijave su moguće putem linka do 10.4.2018., do 12:00h.

Informacije o natjecanju #StartupVG možete pratiti na Facebook profilu: www.facebook.com/startupvg/

Podijeli:

 

Vezane objave