O komunikacijskim vještinama učite od jednog od najtraženijih predavača u Hrvatskoj. Pozivamo vas da pogledate i raspored ostalih predavanja jer agenda je zaista fantastična.

U sklopu 13. PMI Foruma, najveće i najvažnije regionalne konferencije posvećene projektnom menadžmentu, koja će se od 11. do 13. studenoga održati u zagrebačkom Plaza event centru, imate priliku sudjelovati i na odličnim radionicama. Jedna od njih, Unpredictable factor Z in PM – perception and mindset, posvećena je komunikacijskim vještinama.

Kako su nam pojasnili organizatori PMI Foruma, PMI Croatia, ova će radionica pojasniti zašto često ne razumijemo jedni druge, ali i otkriti neke zanimljive mehanizme kojih nerijetko uopće nismo svjesni.

Moderator i predavač na radionici Unpredictable factor Z in PM – perception and mindset je Borna Lulić, jedan od najtraženijih predavača u Hrvatskoj iza kojega je 19 godina iskustva u obrazovnom sektoru i sedam godina rada kao trener. Njegov bogati životopis i široko područje interesa je teško svesti na nekoliko rečenica. Nakon 8 godina rada u Školskoj knjizi, prešao je u konzultantsku kuću u kojoj radi kao trener i savjetnik te održava različite edukacije iz poslovnih, međuljudskih i menadžerskih vještina upravljanja. U posljednje tri godine Borna Lulić je održao 29 različitih tematskih treninga. Autor je romana za mlade “Povratak vitezova”, a samo u 2010. godini je održao više od 160 predavanja za ravnatelje, profesore i učenike, odgojiteljice i knjižničare.

Svrha ove jednodnevne edukacije je pomoći sudionicima da osvijeste postojanje nepredvidljivog dijela ljudskog uma koji kreira percepcije i načine razmišljanja koje uvelike mogu utjecati na komunikacijske procese, a samim time i projekte. Prilika je to ujedno i za razumijevanje situacija u kojima smatramo da smo sve jasno priopćili, a rezultat nije onakav kakav smo očekivali. Polaznici će se moći upoznati i s četiri dimenzije ljudskog uma te razlici u primanju informacija koje iz njega dolaze, kao i s razlikama između statičnog i razvojnog načina razmišljanja. Još jednom će se naglasiti utjecaj i korist emocionalne inteligencije na međuljudske odnose, ali i brojni drugi korisni elementi kvalitetne komunikacije.

Tema ovogodišnjeg izdanja PMI Foruma je  ‘Building project portfolio: Digital strategy enable’, a kao i svake godine do sada, na jednom mjestu će okupiti najbolje hrvatske i globalno poznate stručnjake iz područja projektnog menadžmenta. Radionice se održavaju 11. i 13. listopada, dan prije i dan nakon samog PMI Foruma i na linku možete provjeriti točan raspored. Radionice se svake godine brzo popune, pa se prijavite na vrijeme kako ne biste propustili priliku izbrusiti svoja znanja i vještine.

Podijeli:

 

Vezane objave