Prvi DIT Open Day održat će se 10. studenog 2021. u suradnji s tvrtkom Epson. DIT je tvrtka specijalizirana za distribuciju uređaja i potrošnog materijala za ispis velikog formata te za servis i tehničku podršku. Lokacija im je u Hrvatskom Leskovcu (Zelena 2) nedaleko Zagreba, a u svojoj ponudi imaju mnoštvo zanimljivih uređaja iz Epsonovog i HP-ovog asortimana, kao i razne materijale za ispis te alate (rezače, preše i sl.) i profesionalni softver.

DIT Open Day je projekt kojim se DIT nastoji približiti potencijalnim novim korisnicima, ali i informirati postojeće o novitetima na tržištu. Prvi DIT Open Day organiziran je u suradnji s Epsonom te će posjetitelji imati priliku vidjeti i na licu mjesta isprobati njihove nove uređaje. Imat će priliku upoznati Epson Resin tehnologiju, potpuno ekološku verziju tiska velikog formata, te SureColor S seriju eko solventnih printera, SureColor F seriju sublimacijskih printera i prvi produkcijski printer za tisak na majice iz Epson-a: SureColor SC-F3000. Korisnici će moći sami napraviti demo tisak na šalicu, majicu, isprintati naljepnice te razgledati razne rezače i termo preše.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Sudjelovanje na DIT Open Day događanju je potpuno besplatno, a očekuje vas ležerna atmosfera uz kratak informativni program te isprobavanje strojeva, hranu i piće. Osim toga, svi sudionici imat će priliku sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti vrlo vrijednu nagradu – uređaj EPSON SureColor SC-F100 A4 sublimacijski printer + Secabo TM1 termo prešu za šalice.

EPSON SureColor SC-F100

Za sudjelovanje na DIT Open Day događanju prijavite se ispunjavanjem ovog obrasca. Prijavite se i dođite u DIT u srijedu 10. studenog 2021.

Pogledajte kako izgleda DIT-ov demo room:

Podijeli:

 

 

Vezane objave