I ovog proljeća na rasporedu su Dev Days, godišnja konferencija Infobipovih developera u Termama Tuhelj koja otvara vrata i za vanjske goste koji žele čuti o izazovima i metodologijama jedne od najjačih razvojnih organizacija na ovim prostorima. Njen produkt – komunikacijska platforma u cloudu – dotiče više od 4 milijarde ljudi.

Otvoreni dio programa počinje u subotu 5. svibnja u 13.30. Iako se na konferenciju ulazi s pozivnicom, oni koji su zainteresirani za program mogu se javiti na dev_days@infobip.com, navode u organizaciji. Nakon uvodnog predavanja Izabela Jelenića, suosnivača i CTO-a Infobipa, izlaganja će teći u 3 paralelna tracka na engleskom jeziku. Po završetku slijedi večera za sve sudionike.

-Već niz godina, Dev Days su glavno godišnje okupljanje naših programera, mrežaša i stručnjaka za produkte – dakle svih onih koji u tehničkom smislu “drže” našu CPaaS platformu na najvišim razinama u globalnoj A2P industriji. Iako nam je konferencija prvenstveno bitna radi internih poboljšanja i razmjena znanja, i ove godine smo predvidjeli određeni broj mjesta za vanjske goste, developere koje zanima što i kako radimo. Rado ćemo podijeliti iskustva stečena na snažnom međunarodnom tržištu, kroz rad s nekima od najnaprednijih tehnologija današnjice, rekao je Jelenić.

Više o konferenciji možete pročitati ovdje: https://www.infobip.com/en/dev-days.

Podijeli:

 

Vezane objave