Dell Technologies predstavila je Precision 5470, najsnažniju 14-inčnu prijenosnu radnu stanicu u povijesti uz najmanji i najtanji dizajn na svijetu. Precision 5470 donosi najnoviji i snažan procesor, unaprijeđene sustave hlađenja i ventilacije, veliki zaslon te pametne značajke softvera koje koriste AI za personalizirano korisničko iskustvo. Zbog svojih mogućnosti, pogodan je za korisnike iz područja inženjerstva, dizajna i multimedije.

Precision 5470 korisnicima donosi razinu performansi koje su se prije nudile samo na većim radnim stanicama. S obzirom da uređaj teži svega 1.5 kg, Precision 5470 je najtanja i najmanja prijenosne radne stanice. Opremljen je najnovijim Intel Core i9 (45W) procesorom 12. generacije, sadrži do 64 GB DDR5 radne memorije, 4 TB prostora za pohranu profesionalna grafika prema izboru – NVIDIA RTX A1000 ili Intel Arc grafička kartica.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Hladnjak Precision 5470 uređaja čini vitalnim za njegove performanse. Kako bi prevladali ovaj izazov, inženjeri tvrtke Dell razvili su inovativni sustav upravljanja toplinom koji se uklapa u okvire kompaktnog sustava bez žrtvovanja memorije ili prikladnih Thunderbolt priključaka. Implementirana je i patentirana Dual Opposite Outlet tehnologija ventilatora – što znači da sustav može raditi dulje, čak i pri većim brzinama.

Precision 5470 ima 14-inčnog Infinity Edge zaslon koji dolazi s TUV certifikatom za ComfortView Plus značajku, hardverskom filteru niske plave svjetlosti koji ne troši resurse niti utječe na pravu boju u kojoj ideje korisnika još više dolaze do izražaja.

Precision 5470 pruža i brzu Wi-Fi 6E vezu, dok Dell Optimizer softver osigurava da sustav radi pametnije u skladu s korisnikom. Taj softver koji se temelji na umjetnoj inteligenciji, uči stil rada korisnika i prilagođava se njegovim potrebama te automatski poboljšava performanse aplikacije, vrijeme rada baterije, postavke zvuka i privatnost.

Podijeli:

 

 

Vezane objave