Dell Technologies i medijski pokrovitelj Mreža pozivaju vas na tradicionalni godišnji Dell Technologies Forum koji će se održati u utorak 26. studenog 2019. u Laubi (Prilaz baruna Filipovića 23a, Zagreb – pogledaj kartu) u trajanju od 9 do 17 h.

Sudjelovanje je besplatno, uz obaveznu prijavu na ovom linku. Molimo vas da se prijavite najdalje do petka 22. studenog 2019.

Konferencija ove godine nosi naziv Real Transformation, a sudionici će imati prilike razmijeniti iskustva s poduzetnicima i osnivačima start-upova te kroz prezentacije i razgovor upoznati najnovije trendove i proizvode u industriji. Brojna predavanja i rasprave u fokusu će imati i budućnost koju donosi digitalna transformacija.

Inovacije, izazovi i prednosti digitalne transformacije

Konferencija će se baviti gorućim pitanjima vezanim uz izazove i benefite digitalne transformacije, a povest će se i rasprava o rezultatima nedavnog istraživanja tvrtke Dell. Istraživanje koje je za Dell provela kompanija Vanson Bourne pokazuje da se samo 4 posto kompanija u cijeloj EMEA regiji mogu smatrati digitalnim liderima te da čak 55 posto kompanija smatra da neće biti u mogućnosti ispuniti korisničke zahtjeve u narednih 5 godina. Uz to, više od 78 posto ispitanika, od njih 4600, smatra da bi digitalna transformacija trebala biti raširenija u organizaciji.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Govornici

Forum će okupiti najveće stručnjake iz područja Europe kako bi prezentirali tehnološka rješenja kompanije Dell, a pozdravnim govorom i prezentacijom naziva Make it Real konferenciju će otvoriti keynote speaker Sasho Tasevski, Senior Manager, Dell Technologies.

Osim Sashe, u uvodnom dijelu će govoriti i Aleksandar Antić, direktor prodaje, Dell Technologies Adriatic&Bulgaria, Ivančica Kraljević Bačlija, Sektor za informacijske tehnologije Croatia Osiguranja te Pavle Peković, Microsoft Commercial Champ for Adriatic and Balkan region

Agenda

Sudionici će kroz ukupno 10 predavanja i radionica imati prilike slušati brojne stručnjake iz kompanija Dell, Microsoft i VMware. U okviru foruma održat će se radionica na temu „Žene u tehnologiji“, za vrijeme koje će prisutni imali prilike povezati se, razmjenjivati iskustva i upoznati žene koje svakodnevno nadahnjuju poslovni svijet.

Većina radionica fokusirat će se na cloud tehnologiju i poboljšanje efikasnosti uz digitalnu transformaciju. Tema jedne od radionica bit će pitanje objedinjenog radnog prostora, a za vrijeme koje će biti predstavljeno rješenje pod nazivom Dell Technologies Unified Workspace. Također, jedna od tema foruma bit će poboljšanje efikasnosti zaposlenika kroz digitalnu transformaciju, u sklopu koje će biti predstavljen portfelj Dell EMC proizvoda za skladištenje i upravljanje podacima.

Kao globalni lider na području informacijskih tehnologija, Dell kreira rješenja koja digitalnu transformaciju pretvaraju u stvarnost. Forum će prisutnima pružiti svojevrstan uvid u daljnji tehnološki napredak.

Više detalja pogledajte na službenim stranicama foruma

Podijeli:

 

 

Vezane objave