Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga

Nakon što je ranije ove godine Comping potvrdila Platinum status u Dell Technologies Partnerskom programu, ta ICT tvrtka je na Partner Awards Adriatic 2020. osvojila dvije nagrade.

Partner Awards Adriatic je tradicionalno godišnji događaj koji organizira Dell Technologies kako bi nagradila svoje partnere i distributere za sva postignuća u protekloj godini. Zbog epidemiološke situacije, ovogodišnji Partner Awards Adriatic 2020. održao se virtualno, Sudjelovalo je 150 predstavnika ICT tvrtki  iz cijele Adriatic regije, iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Albanije, Kosova i Sjeverne Makedonije. Na događanju su se dijelile nagrade najboljim partnerima za ostvarenja u protekloj godini u devet kategorija.

Dell Technologies je Compingu ove godine dodijelio Net New Business Partner of The Year – Net New Business Partner of The Year in Croatia i Net New Business Partner of The Year in Adriatic Region kao najmlađem Dell Technologies Platinum partner u Adriatic regiji. Comping je u kratkom vremenu uspio dostići visoku i zavidnu razinu tehničke i prodajne stručnosti u cijelom portfelju tvrtke Dell Technologies.

Comping je u 2019. imao nekoliko uspješno implementiranih projekata koji su sadržavali Dell Technologies rješenja – od klijentskih do enterprise rješenja sa serverima i pohranom podataka.

Podijeli:

 

Vezane objave