Od noviteta Della predstavljenih na sajmu IFA, u Hrvatskoj će od rujna biti dostupni novi prijenosnici Inspiron serije 7000. Novi prijenosnici Inspiron 7000 tanki je i lagan prijenosnik, a dolaze u novim bojama –  Platinum Silver ili Pink Champagne.

Dostupni u veličini od 13 i 15 inča, prijenosnici Inspiron 7000 imaju FHD IPS zaslon koji pruža oštru i detaljnu sliku, s opcijom UHD koja pokriva 100 posto AdobeRGB dostupnog na 15 inčnom modelu.

Novi Inspironi serije 7000 imaju odlične performanse, responzivnost i  hardware enabled security ugrađen u 8. generaciju Intel Core procesora, kao i poboljšanu sigurnost s biometrijskim loginom bez lozinke s Windows Hello te infracrvenu kameru ili čitač otiska prsta (samo na 13” modelu). Također, donose i niz opcija za pohranu podataka, uključujući PCIe NVMe SSD.

Dell je unaprijedio i 2-u-1 prijenosnike Inspiron 13 i 15 serije 5000 te Inspiron 17 serije 7000 koji sada nude bolje performanse u tankom okviru, zahvaljujući 8. generaciji Intel Core procesora i DDR4 memoriji.

Nova 2-u-1 računala dostupna su online od 31. kolovoza.

Ovoga vikenda, Dell Gaming i Alienware predstavljaju nove proizvode na sajmu PAX West, jednom od najvećih gaming događanja u Sjevernoj Americi.

Inspiron 15 7000 Gaming Laptop i Inspiron Gaming Desktop samo su neki od proizvoda kojima je Dell pokazao vodeću poziciju u segmentu PC gaminga, kao i predanost pružanju najboljih proizvoda za ljubitelje igara.

Alienware je namijenjen gamerima koji žele najbolje performanse, vrhunski dizajn i neusporediva iskustva.

Za gamere koji žele pristupačnija rješenja, Dell je nedavno predstavio Inspiron Gaming liniju, sa snažnim CPU-ima i GPU-ima te naprednim hlađenjem.

Inspiron 15 7000 Gaming Laptop

Dell Inspiron 15 7000 Gaming Laptop s NVIDIA GeForce GTX 1060 diskretnom grafikom i NVIDIA Max Q Design tehnologijom, 7. generacijom Intel Quad Core CPU opcijama i duplim ventilatorima koji sustav održavaju hladnim i tihim.

Kvalitetu slike osiguravaju FHD zaslon s anti-glare IPS širokim kutom gledanja ili 4K UHD zaslon, dok Waves MaxxAudio Pro softver pruža preciznu reprodukciju zvuka.

Novi dizajn 2×2 WiFi antene omogućava dobru bežičnu povezanost, a Dellov SmartByte softver daje prioritet gaming i video sadržajima kako bi održao njihovu kvalitetu čak i prilikom preuzimanja velikih datoteka. Nova baterija može se napuniti i do 80 posto kapaciteta u samo 1,5 sati, a Thunderbolt 3 multifunkcionalni port spaja različite uređaje (uključujući podršku za do dva 4K zaslona) na laptop s transferima do 40Gbps. Za brzo i sigurno logiranje tu je Windows Hello.

Inspiron Gaming Desktop

Inspiron Gaming Desktop opremljen je novim AMD multicore Ryzen procesorima sa SenseMI, konfiguracijama spremnima za virtualnu stvarnost s AMD ili NVIDIA diskretnim grafičkim karticama, podrškom za dualnu grafiku, Waves MaxxAudio Pro s Performance 7.1 Channel HD audio, tvrdim diskovima velikog kapaciteta s SSD i dual-drive opcijama, te do pet utora za nadogradnju prostora za pohranu.

Alienware 34 zakrivljeni gaming monitori

Dell je predstavio i dva nova zakrivljena 34-inčna monitora Alienware, posebno dizajnirana za gaming pružajući oštriju i jasniju grafiku te veću površinu gledanja kako bi gameri vidjeli s kojih strana im dolaze protivnici. Monitori imaju posebno AlienFX osvjetljenje u četiri zone za više od 150 PC igara.

Oba monitora pokreće NVIDIA G-SYNC. Alienware 34 Curved Gaming Monitor (AW3418DW) podržava WQHD (3440 x 1440) rezoluciju s frekvencijom osvježenja od  120Hz, dok 34 Curved Gaming Monitor (AW3418HW) podržava WFHD (2560 x 1080) rezoluciju s frekvencijom osvježenja od 160Hz. Oba monitora imaju i super brzi pojačani odziv osvježavanja ekrana, kombiniran sa 4ms odzivom, osiguravajući vrhunsko igračko iskustvo.