Dell Technologies će u suradnji s tvrtkom za skladištenje podataka u cloudu Snowflake raditi na povezivanju podataka iz vodećeg Dell portfelja za enterprise pohranu podataka sa Snowflake Data Cloud sustavom. Prva takva suradnja će brojnim korisnicima omogućiti veću fleksibilnost tijekom rada u multi-cloud okruženjima, zadovoljavanje zahtjeva suverenetireta podataka uz njihovo jednostavno upravljanje i pregled bez obzira na lokaciju.

Kada bude dostupno, korisnici Dell i Snowflake usluga moći će upotrijebiti on-premises podatke spremljene na Dell object pohrani uz pomoć Snowflake Data Cloud sustava za pohranu, dok će istovremeno svoje podatke moći zadržati lokalno ili ih neprimjetno kopirati u javne cloudove. Tvrtke će nastaviti s integracijom proizvoda i zajedničkim snagama kako bi pripremili svoj portfelj rješenja i usluga za izlazak na tržište u drugoj polovici 2022. godine.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Usto, Dell Technologies svojim korisnicima donosi nova iskustva u cloudu, prošireni ekosustav i rješenja za pomoć u upravljanju i zaštiti aplikacija u podatkovnim centrima te multi-cloud okruženjima. Tvrtka je predstavila svoj novi APEX portfelj proizvoda s APEX Cyber Recovery rješenjima, a predstavljen je i PowerProtect Cyber Recovery usluga za Microsoft Azure. Nadalje, prikazano je kako softver za pohranu podataka Project Alpine može osigurati mobilnost podataka. Također, Dell je najavio i CyberSense rješenje kao dodatnu uslugu za PowerProtect Cyber Recovery za AWS kako bi korisnicima omogućili pravovremeno otkrivanje, dijagnosticiranje i ubrzavanje cjelokupnog procesa oporavka podataka.

Cloud rješenja za cyber recovery

Prema rezultatima iz nedavnog Gartner izvještaja, globalna potrošnja za informacijsku sigurnost i upravljanje rizicima dostići će 172 milijarde dolara u 2022., što je otprilike 20 milijardi dolara više u odnosu na 2021. godinu. Kako kibernetička zaštita sve više postaje ključni prioritet, tvrtka Dell Technologies nudi nove opcije za Cyber recovery upravljanje kao i Cyber recovery rješenja u javnim cloud sustavima u
multi-cloud okruženjima.

Tako tvrtka Dell osnažuje svoj APEX portfelj proizvoda uvođenjem APEX Cyber Recovery usluga. Riječ je o prvim takvim APEX full-stack rješenjima koje donose novo iskustvo u cloudu – APEX Cyber Recovery usluge koje značajno olakšavaju oporavak od cyber napada. Dell svakodnevno upravlja cyber recovery vault aktivnostima, pomaže pri oporavku podataka te pruža as-a-Service iskustvo sa standardiziranim konfiguracijama i pojednostavljenim opcijama oporavka uz pomoć gotovo 2000 vault rješenja na globalnoj razini.

Dodatno, Dell proširuje i doseg svog multi-cloud ekosustava i ubrzava pristup svojim rješenjima za zaštitu podataka u javnim cloud sustavima, lansiranjem PowerProtect Cyber Recovery usluge za Microsoft Azure. Nova usluga pridružuje se bogatom portfelju Dell proizvoda i rješenja. Dostupna je na Microsoft Azure Marketplaceu.

Također, Dell nadograđuje i svoju suradnju s AWS (Amazon Web Services), najavljujući CyberSense rješenje za Dell PowerProtect Cyber Recovery uslugu za AWS platformu.

Usluge za pohranu podataka u javnim cloud sustavima

Nastavno na Project Alpine, koji je predstavljen u siječnju ove godine, Dell pokazuje kako se njegov softvere za pohranu podataka može koristiti i u javnom cloudu poput AWS i Azure sustava. Project Alpine pruža potpunu mobilnost podataka i dosljedne operacije u lokalnim i javnim cloud okruženjima. Tako, organizacije mogu brzo implementirati ili jednostavno iskoristiti Dell softver i usluge za pohranu koje nude odlične performanse u javnom cloudu, efikasnost i zaštitu temeljenu na vodećoj enterprise pohrani u industriji.

Uz Dell softver za pohranu u javnom cloud okruženju, korisnici mogu neprimjetno premještati podatke u cloud i koristiti cloud-based analitičke usluge. S time, programeri mogu jednom ispisati kod aplikacije i implementirati ga gdje god je potreban, a sve kako bi stvorili vjerodostojno, cloudnative iskustvo preko višestrukih javnih cloud sustava.

Podijeli:

 

 

Vezane objave